Wysłany: 2007-12-22, 23:57 Czy jest się czogo bać???
Tak sobie właśnie myśle, myśle i wymyślić niemoge.... A mianowicie, w śród moich kolegów więkrzość ich (15-19lat) przeżyła już pierwszy raz i mają okazje żeby się zemnie ponabijać że jestem cycek! a ja się poprostu tego boję!!!!! Czj wogóle jest się czego bać czy nie??? co ty zrobiliście w tej sytuacji??? Pozdro!
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
Dzieciaku durny, masz 14 lat, Twoi koledzy to idioci, z których pewnie najstarszy ma 15 lat i 3 miesiące(!). Ich "kobiety" to zapewne prawa ręka, a Ty przeżywasz jak mrowka pierwszy okres. Powinieneś poczytać troche ksiązek, poganiać z kolegami, zaprosić kolezanke do kina, a nie martwić się faktem, iż jeszcze TEGO nie robileś.
chryste.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Jesteś cycek bo się przejmujesz gadaniem swoich kumpli którzy są jeszcze wiekszymi cyckami od Ciebie xD Wielu z nich pewnie ściemnia a jedyne co robią to się bawią ze swoją ręką Masz 14 lat i jeszcze tyle przed Tobą. Lepiej zacznij się uczyć bo piszesz gorzej niż nie które dzieci w podstawówce.
niemoge, w śród, więkrzość, zemnie, poprostu, wogóle
Ledwo pare zdań a tyle byków xD
Ostatnio zmieniony przez Resistant 2007-12-27, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
jeśli przejmujesz się opinią kolegów to faktycznie jesteś cycek :P: szczerze nie masz się czego bać; jednak sądzę że z taką decyzją należy p[oczekać aż się będzie gotowym niezaleznie od żartów i sugestii kolegów
Nie wytrzymuje... ŻAL!!
Trzymaj pałkę w spodniach, a jak nie dajesz rady to w ręce. Poczekaj do 19 lat. Tylu, ile rzekomo mają koledzy. A piętnastolatkowie, którzy nie są prawiczkami nie mają się czym chwalić, o ile naprawde już nimi nie są.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.