Dzień po skończeniu okresu uprawiałam z moim chłopakiem petting, ale nie tylko. Wszedł we mnie pare razy bez zabezpieczenia, ale do wytrysku nie doszło. Następnego dnia rano, odczuwałam zawroty głowy. Czy to może być ciąza? Był to dzień niepłodny
Wysłany: 2008-06-05, 23:46
Ej bez przesady - objawy ciązy tak szybko no co ty ?? Nie to raczej nie z powodu ciazy pozatym proponuje sie zabespieczac jesli sie bawicie - szkoda by bylo zostac mamunia kiedy nie ma sie doswiadczenia Pozdrawiam
Może tak zrób test, idź do ginekologa?
Swoją droga takie zabawy bez zabezpieczenia to nierozsądne, jeżeli uprawiasz seks licz się z ryzykiem że możesz zajść w ciąże.
Zeby byly jakies objawy ciazy to musi minac ok 1 tygodnia od zaplodnienia wtedy to kom. jajowa przemieszcza sie z jajowodu do macicy gdzie nastepuje implantacja. Wiec szczerze to bylby za krotki okres, a zreszta tu prawdopodobienstwo zajscia jest mniejsze od minimum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.