Wysłany: 2007-03-25, 14:28
NO, swieczuszki sa perfekto; najlepiej pachna [jak dla mnie] kawowe, kawalkami kawy ktore przypiekane pachna nieziemsko, truskawkowe, taki slodki zapaszek na letnie wieczory, cynamonowe, na jesienno-wiosenne wieczory. Niezle sa tez jablkowe.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
susan1989
Wysłany: 2007-03-25, 15:02
Kocham zapach świata po burzy.. zapach farby... zapach zielonej herbaty.. zapach świeżej pościeli.. zapach morza.. nie wiem czy można to nazwać zapachem, ale coś w powietrzu charakterystycznego jest
A nienawidzę zapachu lekarstw, szpitali, gazowanych napojów, piwa, spleśniałego sera..
Lubię:
-zapach powietrza po burzy
-zapach benzyny
-zapach smażonej cebuli
-zapach w moim aucie
-zapach mojej dziewczyny
Nie Lubię:
-zapachu przypalonego mleka
-zapachu kolegi z bloku heh
-zapachu unoszącego się w autobusie
*faris
Wysłany: 2007-04-16, 18:40
Mokra napisał/a:
uwielbiam zapach kleju Butapren, rozpuszczalnika
opróćz tego farby olejnej i takiej zwykłej uwielbiam się tym jarać xD oprócz tego lakieru do podłóg...
-powietrze po deszczu
-zapach kotów
-stokrotek
-słońca
-męskiej skóry
-kostki tej w kibelku
-szamponów o zapachu kwiatów
-mydła o zapachu kwiatów
-czereśni
-świeżo zaoranej ziemii
-porzeczek
-pieczonego ciasta - sernika
-zapach książek - NOWYCH i STARYCH
-cukru
-lipy
Nienawidzę zapachu:
-zepsutych jaj
-różnego typu zapaszków w szkolnym kiblu
-wszystkich kosmetyków z AVONU
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Uwielbiam zapach rozgrzanych opon samochodowych :):)...a czemu to nie wiem.
Co do smrodow to napewno nie trawie odorka nie mytych stoop :(...fuuuujj !!!!! eulele.
lubię:
zapach koszonej trawy
zapach mocnej herbaty
włosów po umyciu owocowym szamponem
deszczu i świata zaraz po deszczu
zapach 'tuż przed burzą'
skóry z rana
zapach żelu pod pryszniec 'pure cashmire'
yyyyyy zapach mężczyzny xD
świerzo wypranych ubrań
ogrodu prababci
zapach sadu pełnego jabłoni
nie lubię:
zapachu spalin
zapachu benzyny
rozpuszczalnika
psich i kocich kup
zapachu pijaczków
zapachu starych ludzi
zapachu u dentysty
...
i kilku rzeczy jeszcze xD
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
- zapach fiołków mhhh taki śliczny że jak byłam mała to sobie kwiatki do nosa wtykałam
- Calvin Klein "one" - zaje... perfumy szkoda że takie drogie
- zapach książek a raczej kleju którym są klejone - można się zaciągać
- zapach czarnej porzeczki - bleee u mnie odruchy wymiotne
- dym papierosowy - nie mogę przy tym oddychać
- Chanel No5 - ohydne, nie wiem dlaczego niektórzy tak się tym pachnidłem zachwycają
zapach beznzyny - od malego kiedy sie motorem ze starszym bratem jezdzilo zawsze mi sie podobal
zapach konwali - jest przesliczny
zapach wanilii - slodziutki i piekny
perfumy Giordani gold - bosskie
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Ostatnio zwariowałem dla zapachu kosmetyku samochodowego do tapicerek o nazwie "cockpit" (Bio-Line) o smaku, wróc! - zapachu.. "green forest"
wali od niego jakimś spirolem, rozpuszczalnikiem, szyszkami i sciółką leśną.
(przyjamniej ja to widze/czuje)
Do moich zapachów musze dodać jeszcze: markery - które uwielbiam niuchać, ytoń smakowy - "cherry-wanilia" a u kobiet zas scególnie podchodzi mi jakikolwiek deseń zapachu brzoskwiniowego - miękną mi wtedy giry ^^
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-12, 11:26
zapach swieżo wyprawionej skóry, zapach wiosny który się unosi w pierwsze ciepłe dni, świeżych truskawek i pomidorów.
Nie cierpie zapachu hipermarketów.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 23 Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 13 Skąd: ze złego domu xD
Wysłany: 2007-06-13, 21:09
Bardzo lubię zapach zielonej herbaty, terpentyny, papieru, i pewnej przyprawy której nazwy nie mogę sobie przypomnieć oraz marsjanków (takich witamin dla dzieci ^^ ), mięty i lawendy, dzikiej róży, igieł świerku, dobrego wina... dużo by wymieniać
Nienawidzę natomiast przede wszystkim zapachu chloru i benzyny... ble...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.