*Apple
Wysłany: 2006-12-25, 20:34 Za co siebie lubimy? :)
Nie wiem czy już taki temat przypadkiem był, ale jak nie to piszcie za co siebie lubicie, podziwiacie
Czyli same wasze pozytywne cechy
Do dzieła! ----->
Ostatnio zmieniony przez Apple 2006-12-25, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Lubie siebie za to, że jestem piekna, inteligentna, oczytana, debesciarska, wygadana, sympatyczna i normalnie turbo hiper najlepsza.
Jaaaa. Tylko czemu nikt mnie nie kocha...?!
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
*Apple
Wysłany: 2006-12-25, 20:49
miss irony napisał/a:
Tylko czemu nikt mnie nie kocha...?!
O, dokładnie, dlaczego mnie też nikt nie kocha?
A co do mnie:
Lubię siebie za moje odstrzeliste pomysły, za zapał do życia, za to,że się nie poddaję; jestem konsekwentna w działaniu,że jestem wesoła, czasami ekstrawagancka i po prostu sympatyczna
Lubię siebie za uczciwość; za nie poddawanie się nałogom; za nie rzucanie słów na wiatr; za szczerość (nawet jeśli zachowującą dystans); za liczenie się z konsekwencjami swoich błędów i bezkrytyczne przyjmowanie kary za nie.
Ciężko wymienić coś więcej...
A ja siebie lubię przede wszystkim za inteligencję, wrażliwość na piękno nautry i kobiece, za to, że nie biorę wszystkiego do siebie, potrafie zachować dystans do osób i sytuacji, za poczucie humoru, szybko się uczę (nie tylko, jeżeli chodzi o szkołę), rzadko się myle w ocenie osób, za brak sumienia i lekkość z jaką potrafię kłamać
Ogólnie kumaty i sympatyczny ze mnie koleżka <- akurat nie moje słowa, ale skierowane pod moim adresem
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-25, 21:29
Lubię siebie za swoją punktualność, za figurę, za włosy...
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
za
przyjmowanie życia takim jakim jest;
czasami głupie i bezsensu pomysły;
wyrozumiałośc do czasu;
spontanicznośc.
*faris
Wysłany: 2006-12-25, 21:59
Lubię siebie za... ładne oczy, bo jestem oczytana, bo lubię matematykę, bo nie dostosowuję się do większości, bo robię co mi się podoba, bo się śmieję zawsze, bo mam specyficzny gust i pomalowałam pokój na czerwono, bo inni nie wiedzą co o mnie myśleć, bo... lubię siebie za to kim jestem
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-12-26, 09:55
Lubię się za to, że nie udzielę odpowiedzi w tak beznadziejnym i pełnym narcyzmu temacie.
Apple - myślę, że potrzebujesz wsparcia i poparcia, najlepiej załóż temat "co myślicie o Apple i czy ona jest wspaniała czy najwspanialsza?" - tylko pamiętaj w dziale offtopic, możesz liczyć na moją obfitą w przymioty odpowiedź.
Na zawsze Twoje - Bravo Girl.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
lubię sie za spontaniczność, poczucie humoru, ten błysk w oku, dobre serce, wyrozumiałość, mądrość (hehe), umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych...
_________________ All good things come to an end...
;]
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
*Apple
Wysłany: 2006-12-26, 13:01
simarik napisał/a:
Lubię się za to, że nie udzielę odpowiedzi w tak beznadziejnym i pełnym narcyzmu temacie.
Hę? Przecież można się pochwalić za co siebie lubimy. Przecież nie mozna cały czas sie użalać nad sobą i jęczeć jacy to okropni jestesmy
Ty chyba wolisz takie dołujące tematy- jak kto woli ^^
Acha, no i co jeszcze do tego narcyzmu to nie wiem czy wiesz, ale ty go nosisz w sobie.
Pokazujesz na każdym kroku jaka to nie jesteś.
A jak nie chcesz napisać za co siebie lubisz, to widocznie nie masz za co siebie lubić. Współczuję ci...
Pół dnia zastanawiałem sie nad tym za się lubię i nic nie wymyśliłem. Wyglada na to, że się lubię za nic.
jaki ja jestem wyrozumiły skoro tak niewiele wymagam by się lubić.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-12-26, 13:35
Apple napisał/a:
Przecież nie mozna cały czas sie użalać nad sobą i jęczeć jacy to okropni jestesmy
A kto się użala xD ?
Apple napisał/a:
Ty chyba wolisz takie dołujące tematy
No oczywiście, a poza tym mieszkam w domu pogrzebowym i sypiam z trupami. W ogóle to ja całe zycie narzekam jak mi źle, ciężko, nawet teraz płaczę a mój pies ociera mi ogonem łzy.
Apple napisał/a:
ty go nosisz w sobie
Pani Psycholog ma racje, jestem cholernym narcyzem, mój monitor w odubowe ma wmontowane lusterka, a do tego prowadzę stronę internetową, na której można pisać jaka ja jestem fajna i niezwykła. Mogę podać ?
Apple napisał/a:
Pokazujesz na każdym kroku jaka to nie jesteś
No jaka, Jabłuszko xD? Jestem spragniona opinii Pani Psycholog ;]
Apple napisał/a:
widocznie nie masz za co siebie lubić
Bo ja siebie nie lubię, ja siebie kocham
Apple napisał/a:
Współczuję ci
Oh Wesoły dzień dziś nastał Jaka Ty wspaniałomyslna xD
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-12-26, 13:56
Lubie siebie za to, ze jestem zawsze soba. Inną od wszystkich. Potrafiącą bronić własnych wartości...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.