Wysłany: 2009-03-12, 19:41 wygrane w konkursach =>relaksujący temat :)
Hejka wszystkim , tak myślę że można zarzucić pewien temat relaksacyjny otóż: Co kiedykolwiek wygrałeś w konkursach (od nagród rzeczowych po pieniężne) dawajcie i piszcie
Ja kiedyś wygrałem 50 zł w Totka i Pluszowego Misia z Cocacoli tongue.gif
Ciekawe czy macie szczęście w wygrywaniu ===>oraz z jakiej dotychczas wygranej nagrody jesteście najbardziej dumnni ?:)
będąc dziecięciem, uczącym się w szkole podstawowej wygralam ksiązkę o malarstwie i pastele. potem, będąc odrobinę starszym dziecięciem wygrałam coś w konkursie pływackim oprócz medalu, ale nie pamiętam, co to bylo ;] następne młodzieńcze lata nie przyniosły mi żadnych fascynujących wygranych aż do momentu, gdy zaczęłam posiadać internet ;p poleciały bilety na koncerty, do teatru, do kina, płyty, książki, zestawy kosmetyków i herbatki ziołowe. z bardziej wartościowych rzeczy niestety nie udało mi się na razie nic osiągnąć, ale nawet takie małe wygrane cieszą aktualnie biorę udział w loterii princessy. może tym razem się uda ;]
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Jedyne, co wygrałam, to pluszowa wiewiórka w automacie, z którego wielkimi szczypcami wyciągało się zabawki. Miałam wtedy z 10 kat, a od tamtej pory zupełnie nic:( Za to moja siostra ma żyłkę w takich interesach. Kiedyś wygrała wycieczkę do Budapesztu (też jako mały dzieciak), a ostatnio przymierza się do zabrania udziału w konkursie fotografii ślubnej i weselnej z superfoto.pl. W cale się nie zdziwię, jeśli wygra. Takie ma szczęście niezwykłe.
Hmmm, wszyscy piszą, co wygrali w dzieciństwie, co w życiu dorosłym, a ja jeszcze nie weszłam w dorosłe życie więc piszę co wygrałam do tej pory:
* kilka książek w konkursach szkolnych,
* maskotkę w automacie ze szczypcami (takim samym jak impresja_switu)
* 20 zł w zdrapce w TotoLotka
* kilka piłek nożnych w loteriach fantowych na kilku festynach.
No i to na razie koniec mojego skromnego dorobku
Pozdrawiam
_________________ Chodzi mi o to, aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa - Juliusz Słowacki
Ja kiedyś wyłowiłam pluszową wiewiórkę z automatu z maskotkami nad morzem:D To było coś! Nigdy nie miałam żyłki do wygranych, więc tę moją pierwszą traktuję bardzo poważnie;) Jako osoba trochę starsza, preferuję bardziej rozwijające konkursy. Obecnie biorę udział w konkursie na najładniejszy fotoalbum i mam zamiar go wygrać;) To byłaby drug wygrana w całym moim nędznym życiu. Gdyby ktoś chciał się jeszcze dołączyć do konkursu, to szczegółowe informacje są na stronce organizatora: http://www.superfoto.pl/.
Ja ostatnio wygrałam! Dostałam linka do nowej strony o modzie i markach - tlux.pl i tam był konkurs Alfabet Stylu - wygrałam w nim zestaw filmów i kosmetyki! Może nie jakaś rewelacja, bo były nowe komórki, iphony, rowery elektryczne i inne cuda, ale zawsze coś. Liczę na to, że konkurs powtórzą, bo było jedno pytanie i tyle. To moja pierwsza wygrana
[ Dodano: 2009-06-30, 10:44 ]
Na tej stronie, o której wyżej, tlux.pl ruszył nowy konkurs! Trwa tylko tydzień, a nagroda jest cudowna - wycieczka do Australii z rejsami po rafie koralowej, kolacją na katamaranie, lotem balonem, wizytą na farmie krokodyli! Informacje o konkursie są w artykule tutaj http://wiadomosci.mediaru...ustralii,group2 lub na stronie tlux.pl. Polecam, ja już raz tam wygrałam, to znaczy, że się da
_________________ Raindrops keep falling on my head
But that doesn't mean my eyes will soon
be turnin' red
Crying's not for me
Nigdy nic nie wygrałam. Nie mam szczęścia w grze, ale w miłości te nie, jak to mówią
Miharunia napisał/a:
* kilka książek w konkursach szkolnych,
To w takim razie ja też, chociaż ja te nagrody inaczej traktuję. Te szkolne są bardziej zasłużone, można powiedzieć, że nie przypadkowe - to nie loteria.
echhh...
_________________ [...]
Cisza.
Pustka.
Nie ma Cię.
zezowinka
Wysłany: 2009-08-03, 01:03
Aktualnie nie mam za bardzo czasu na konkursy, ale kiedyś miałam na tym punkcie hopla. I powiem, że to się opłacało Wygrywałam często i dużo. Z najfajniejszych nagród: kasa oczywiście, wycieczka do Paryża, wieża stereo, pralka. Poza tym mnóstwo płyt, książek, koszulek i podobnych "drobiazgów". To były czasy
parasajt
Wysłany: 2009-09-28, 19:22
HA, a ja w życiu nigdy nic nie wygrałem. Ale mam nadzieje, że jak wreszcie na mnie spadnie to szczęście, to tak, że się nie podniosę (a szczęście nie będzie się nazywało fortepian albo cegła )
Mi sie udało kiedyś w podstawówce wygrać telefon Była loteria fantowa i losy było po 2zł kupiłem jeden i tak sie złożyło że wygrałem telefon na tamte czasy to był super sprzęt a teraz wiadomo Od tej pory raczej nic specjalnego wygrać mi sie nie udało
Ibanez
Wysłany: 2009-10-13, 17:03
W multilotka chyba coś ok 300zł niecałe (7 z 10 chyba), w z automatów się czasami coś wyciagało, w pokera online jak grywałem jeszcze z rok temu udawało się z tysiaczka ugrać na czysto w jedną noc.
bałamut
Wysłany: 2009-10-20, 12:05
Ja kilka razy u bukmachera, parę razy trójka w totku i raz wielkiego pluszaka w loterii. A teraz przymierzam się do aukcji internetowej dobij.to Mam nadzieję, że zgarnę tam kamerę Samsunga - fajny model.
Rzadko gram w lotto. Czasem zdarzyło mi się zagrać w dużego i kilka trójek trafiłem. Z innych nagród to z konkursów filmowych, dwie nokie 3510 xpress music w konkursie sprite.pl na reklamówkę. Za jakieś zdjęcie do innego konkursu wpadł jakiś siemens. Ostatnio na ecoklaps.pl wygraliśmy z bratem ipod touch 2nd z większych nagród to chyba tyle. Dodam tylko, że nokii już nie ma. Jedną sprezentowałem, a drugą brat po pijaku zgubił
ja już dawno w nic nie wygrałem . teraz ponieważ mam dużo czasu zacząłem brać udział w konkursach w necie, może mi się ponownie coś powiedzie (prowadze blog braniu udziału wkonkursach - także o zarabianiu).
Ale kiedyś wygrywałe, W totka - małe sumy pieniedzy, prenumarate roczną Fantastyki za udział w ankiecie, w Życiu i Wiedzy wygrałem kasę i w innych konkursach które już niepamiętam rózne akcesoria do komputera. Ale to było wieki temu.
w konkursie seks to zdrowie nagradzają co tydzień. w pierwszym tygodniu jedna praca to chyba pomyłka jakaś... http://www.opzs.pl/konkur...tygodnia,1.html
generalnie wiele prac jest naprawdę doskonałych... tylko coś mało mają głosów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.