ja to z reguły gdzieś wyjeżdżam, albo z głupia frant naprawiam stary rower i jadę, gdziekolwiek byleby przed siebie. To mnie odstresowuje, wszelka aktywność jest dobra.
`Kocham ten stan - papierosy, kawa, ja`
Chyba taki.
Poza tym dobra muzyka, łóżko, jakiś ładny zapach [mam na tym punkcie obsejse], książka.
No i ewentualnie facet. Tak czasem, o, żeby był.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2008-04-12, 19:02
Tofman napisał/a:
wanna + laptop i tak ze 3h
to jakiego Ty mas laptopa ze Ci 3 h trzyma na baterii ?
ja to lubie jak mi tak z okna zajedzie odpowiednią porcją kiszonki, jak mi tir z krowami zajedzie drogę, jak w niedziele idac w przeslicznych baletkach musze isc rowem bo na drodze jaki cielak sie rozjechał
no i te muzyki, filmy, spacery z dojajcem, waniliowe swieczki, czynnosci ktore rozpalaja zmysly ^__________^
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
- Muzyka
- Zimne Piwko w dobrym towarzystwie
- Spacer
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Wysłany: 2008-06-02, 23:23
Lezenie w wannie z dobra ksiazeczka
Kiedy jest cieplo wylozenie sie na plazy nie koniecznie w dzien upalny i w stroju kapielowym poprostu na kocyku ot tak sobie
Alboo spacerek z ukochanym albo pieskiem
smiley9
Wysłany: 2008-06-03, 13:37
w zimę gorąca kąpiel w wannie i świeczki, a tak na co dzień to pewnie odrobina ruchu (bieganie, aerobik, chodzenie po górach), czasami piwko w knajpce ze znajomymi, a czasami najzwyczajniej w świecie siedzenie przed tv i nie robienie niczego.
najlepiej wypoczywam wtulając się w mojego chłopaka
Robie nic
On
łóżko, fotel, koc na świeżym powietrzu
książka, TV, internet, kino, lodowisko, mecz......
kąpiel
spacer sama, z Nim, z psem
wypad na piwko, pizze, rower.....
gotowanie
jedzenie
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Wyłączenie wszystkiego do kontaktowania się z ludźmi. Relaksem różnie to bywa raz długa kąpiel, spacer, książka, dobra muzyka klasyczna <3, film+żarcie+piwo, jazda rowerem, leżenie na łące z myślą że nic nie muszę dziś robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.