Nie chcialbym byc kontrowersyjny ale to moj sposob na relaks:
najpierw dobry stuff, jakis film, ewentualnie spacer po miescie na klimacie albo pojscie na browarek z kumplem i wspolne rozkminy. Wydaje sie tak niewiele ale naprawde cieszy.
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
Ja lubię czytać:) Dobra książka potrafi oderwać od codzieności. Inna, skuteczna dla mnie opcja to wyjazd. Najczęciej wybieram się do Krakowa, jeżeli potrzebuję relaksu, bo uwielbiam to miasto i mam tam już sprawdzone miejsca, tj. "Zakątek" (zaciszna kawiarenka przy Rynku), Planty czy Wały Wislańskie (świetne miejsca na spacer), Aston (hostel na nocleg) czy "Dookoła Świata" (by zagryźć głoda;). Wycieczki mnie relaksują. Zmiana miejsca, środowiska, choćby na krótko może dodać nowych sił i pomysłów:)
jkrowlnk
Wysłany: 2009-08-11, 11:19
Głośna muza (głównie techno), jazda na rowerze, gra w badmintona
parasajt
Wysłany: 2009-09-28, 19:28
długa, gorąca kąpiel, książka, muzyka, wylegiwanie się w łóżku, albo wręcz przeciwnie, jakaś ostra trasa rowerowa, forsowny bieg, parę walk (trenuję judo). No i oczywiści piwko ze znajomymi -_v
Ja się najlepiej relaksuję jak biegam. włączam sobie muzyczkę i biegnę przed siebie, codziennie po godzinie. Nie ma lepszego sposobu na stres. No chyba, że zimno i pada to książka, kocyk i gorąca herbatka:)
Popieram. Bieganie to dobry pomysł. Sam to praktykuję choć może nieco zbyt ekstremalnie niestety i moje obuwie do biegania jest w opłakanym stanie Póki co to... bawię się w artystę i rysuję
ja ostatnio lubie oglądać filmy dokumentalne. jak ostatnio widziałem ten na PLANETE: "Murderball gra o życie" nominowany do oscara. polecam ogólnie dokumenty. sporo wiedzy, sporo nowych poglądów i ciekawych spostrzeżeń. na relaks w sam raz
Ostatnio zmieniony przez dinter 2009-11-02, 01:08, w całości zmieniany 3 razy
Dark Side
Ja kąpiel gorąca, odpręża mnie gra w CSa, lubię czytać książki, jak mam złu humor często też wsiadam w auto i jadę przed siebie słuchając muzyki - bardzo mnie to relaksuje. Ćwiczenia - to także mnie odpręża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.