No najlepiej w Mbanku, szkoda że uwzględniłeś tego w ankiecie...
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
sprecyzuj jesczze na co to konto potrzebujesz? ogolnie mbank jest ok ale np w mniejszych miejscowosciach jest problem z dostepem do mkioskow czy glupich wplatomatow - niby nic a czasem drazni ;]
_________________ ...:::Życie jest za krótkie żeby być małym:::...
sprecyzuj jesczze na co to konto potrzebujesz? ogolnie mbank jest ok ale np w mniejszych miejscowosciach jest problem z dostepem do mkioskow czy glupich wplatomatow - niby nic a czasem drazni ;]
No niby tak, ale ro zawsze jest tak, są zalety i są także wady!
- Nie, debilem!!!
No niby tak, ale ro zawsze jest tak, są zalety i są także wady!
No wiec dlatego najpierw warto spracyzowac po co nam konto, bo jak dajmy na to dorabiam sobie na boku i dostaje kase w formie banknotow a chce miec to na koncie i musze dylac dajmy na to 50km do wplatomatu mbanku to gdzie tu sens? oczywiscie mowie o cyklicznych zabiegach, ale jak np potzbeujemy dobrej bankowosci internetowej czy o dziwo dobrego kredytu mieszkaniowego mbank jest bardzo dobry
swoja droga nosze sie tez z zamiarem zalozenia konta w volksvagenie jeszczebo maja 6 sesji rozliczneiowych w ciagu doby i bezprowizyjne wszytskie bankomaty w kraju, ale jakos nie potrafie sie wybrac do oddzialu ;]
Ostatnio zmieniony przez pagus_pgs 2009-03-06, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz co pagus? Tak sobie pomyślałem. Ja mam konto w Mbanku, i ja żadnych, ale to żadnych operacji nie wykonuję w żadnych oddziałach. Wszystko robię przez neta...
- Nie, debilem!!!
Również uważam, że najlepszy będzie Mbank. Nie ważne co chcesz robić - przelew, wziąć kredyt, założyć lokatę ;p Wszystko jest OK. I mają fajnych pracowników ;p Umieją podejść do ludzi ;p
_________________ Chodzi mi o to, aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa - Juliusz Słowacki
Również uważam, że najlepszy będzie Mbank. Nie ważne co chcesz robić - przelew, wziąć kredyt, założyć lokatę ;p Wszystko jest OK. I mają fajnych pracowników ;p Umieją podejść do ludzi ;p
I wszystko na ten temat...
- Nie, debilem!!!
walter
Wysłany: 2009-03-09, 13:40
ale w volkswagen banku możesz założyć konto przez internet, przecież tam jest opcja direct. jeśli się nie mylę, przelewy, obsługa itp. też są za free. zresztą wszystko jest na stronie:
http://www.vwbankdirect.pl/
Wysłany: 2009-03-09, 23:23
w mbanku tez można założyć konto przez internet sam w sobote założyłe i zobacze co to będzie
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Znajomy mówił, że w mBanku pobierają prowizję za przelew i za polecenie zapłaty, więc VW Bank wypada lepiej pod tym kątem, bo te usługi są za darmo. Konto internetowe można założyć w wielu bankach, trzeba tylko dokładnie przejrzeć sobie tabele prowizji i opłat i oprocentowania, żeby potem nie było niespodzianek.
_________________ Pieczenie, mikrofalowanie do wyboru do koloru.
w do niedawna owszem byly pobierane oplaty za przelew w mBanku ale od jakiegos czasu i z teo sie wycofali z poleceniem zaplaty nie wiem...
walter
Wysłany: 2009-03-10, 14:37
Ale jak chcesz zrobić przelew przez telefon, to już musisz płacić, a w vw banku i telefoniczna i internetowa obsługa są bezpłatne. To jest o tyle w porządku, że nie zawsze masz dostęp do internetu, a komórkę praktycznie każdy nosi przy sobie.
Ale jak chcesz zrobić przelew przez telefon, to już musisz płacić, a w vw banku i telefoniczna i internetowa obsługa są bezpłatne. To jest o tyle w porządku, że nie zawsze masz dostęp do internetu, a komórkę praktycznie każdy nosi przy sobie.
Co ty pierdzielisz? W każdym banku można wykonywać operacje przez komórkę!
- Nie, debilem!!!
walter
Wysłany: 2009-03-11, 16:46
http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/ekonto.html
tu masz napisane, że przy np. przelewie za pośrednictwem operatora mlinii pobierają prowizję (4 zł na dowolny rachunek w mBanku). Chodziło mi o to, że ta opcja jest płatna w niektórych bankach, a nie że nie da się wykonać operacji przez telefon.
Wysłany: 2009-03-11, 19:43
proxy napisał/a:
Co ty pierdzielisz? W każdym banku można wykonywać operacje przez komórkę!
Proponuje poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo z tym chyba są problemy
Proponuje poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo z tym chyba są problemy
Wiesz, zapewniam Cię, że nie mam z tym żadnych problemów, każdemu czasem może się zdarzyć, że czegoś nie zrozumie... Wiesz, nie powinieneś mi raczej niczego wypominać, bo masz mniejszy staż na tym forum, niż ja...
pola napisał/a:
Ja jestem ciekawa jaki jest wybór kart kredytowych w vw banku. Jakie mają limity itd., wiecie może?
Odsyłam do wujka GOOGLE;]
- Nie, debilem!!!
Wysłany: 2009-03-14, 12:12
proxy napisał/a:
Wiesz, nie powinieneś mi raczej niczego wypominać, bo masz mniejszy staż na tym forum, niż ja...
a co to ma do rzeczy???
To, że tu wygląda jakw wojsku. Na razie jesteś kotem! Nie będę się z tobą wdawał w dyskusję, bo wiem jak się to skończy.
- Nie, debilem!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.