No najlepiej w Mbanku, szkoda że uwzględniłeś tego w ankiecie...
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
sprecyzuj jesczze na co to konto potrzebujesz? ogolnie mbank jest ok ale np w mniejszych miejscowosciach jest problem z dostepem do mkioskow czy glupich wplatomatow - niby nic a czasem drazni ;]
_________________ ...:::Życie jest za krótkie żeby być małym:::...
sprecyzuj jesczze na co to konto potrzebujesz? ogolnie mbank jest ok ale np w mniejszych miejscowosciach jest problem z dostepem do mkioskow czy glupich wplatomatow - niby nic a czasem drazni ;]
No niby tak, ale ro zawsze jest tak, są zalety i są także wady!
- Nie, debilem!!!
No niby tak, ale ro zawsze jest tak, są zalety i są także wady!
No wiec dlatego najpierw warto spracyzowac po co nam konto, bo jak dajmy na to dorabiam sobie na boku i dostaje kase w formie banknotow a chce miec to na koncie i musze dylac dajmy na to 50km do wplatomatu mbanku to gdzie tu sens? oczywiscie mowie o cyklicznych zabiegach, ale jak np potzbeujemy dobrej bankowosci internetowej czy o dziwo dobrego kredytu mieszkaniowego mbank jest bardzo dobry
swoja droga nosze sie tez z zamiarem zalozenia konta w volksvagenie jeszczebo maja 6 sesji rozliczneiowych w ciagu doby i bezprowizyjne wszytskie bankomaty w kraju, ale jakos nie potrafie sie wybrac do oddzialu ;]
Ostatnio zmieniony przez pagus_pgs 2009-03-06, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz co pagus? Tak sobie pomyślałem. Ja mam konto w Mbanku, i ja żadnych, ale to żadnych operacji nie wykonuję w żadnych oddziałach. Wszystko robię przez neta...
- Nie, debilem!!!
Również uważam, że najlepszy będzie Mbank. Nie ważne co chcesz robić - przelew, wziąć kredyt, założyć lokatę ;p Wszystko jest OK. I mają fajnych pracowników ;p Umieją podejść do ludzi ;p
_________________ Chodzi mi o to, aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa - Juliusz Słowacki
Również uważam, że najlepszy będzie Mbank. Nie ważne co chcesz robić - przelew, wziąć kredyt, założyć lokatę ;p Wszystko jest OK. I mają fajnych pracowników ;p Umieją podejść do ludzi ;p
I wszystko na ten temat...
- Nie, debilem!!!
walter
Wysłany: 2009-03-09, 13:40
ale w volkswagen banku możesz założyć konto przez internet, przecież tam jest opcja direct. jeśli się nie mylę, przelewy, obsługa itp. też są za free. zresztą wszystko jest na stronie:
http://www.vwbankdirect.pl/
Wysłany: 2009-03-09, 23:23
w mbanku tez można założyć konto przez internet sam w sobote założyłe i zobacze co to będzie
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
Znajomy mówił, że w mBanku pobierają prowizję za przelew i za polecenie zapłaty, więc VW Bank wypada lepiej pod tym kątem, bo te usługi są za darmo. Konto internetowe można założyć w wielu bankach, trzeba tylko dokładnie przejrzeć sobie tabele prowizji i opłat i oprocentowania, żeby potem nie było niespodzianek.
_________________ Pieczenie, mikrofalowanie do wyboru do koloru.
w do niedawna owszem byly pobierane oplaty za przelew w mBanku ale od jakiegos czasu i z teo sie wycofali z poleceniem zaplaty nie wiem...
walter
Wysłany: 2009-03-10, 14:37
Ale jak chcesz zrobić przelew przez telefon, to już musisz płacić, a w vw banku i telefoniczna i internetowa obsługa są bezpłatne. To jest o tyle w porządku, że nie zawsze masz dostęp do internetu, a komórkę praktycznie każdy nosi przy sobie.
Ale jak chcesz zrobić przelew przez telefon, to już musisz płacić, a w vw banku i telefoniczna i internetowa obsługa są bezpłatne. To jest o tyle w porządku, że nie zawsze masz dostęp do internetu, a komórkę praktycznie każdy nosi przy sobie.
Co ty pierdzielisz? W każdym banku można wykonywać operacje przez komórkę!
- Nie, debilem!!!
walter
Wysłany: 2009-03-11, 16:46
http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/ekonto.html
tu masz napisane, że przy np. przelewie za pośrednictwem operatora mlinii pobierają prowizję (4 zł na dowolny rachunek w mBanku). Chodziło mi o to, że ta opcja jest płatna w niektórych bankach, a nie że nie da się wykonać operacji przez telefon.
Wysłany: 2009-03-11, 19:43
proxy napisał/a:
Co ty pierdzielisz? W każdym banku można wykonywać operacje przez komórkę!
Proponuje poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo z tym chyba są problemy
Proponuje poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo z tym chyba są problemy
Wiesz, zapewniam Cię, że nie mam z tym żadnych problemów, każdemu czasem może się zdarzyć, że czegoś nie zrozumie... Wiesz, nie powinieneś mi raczej niczego wypominać, bo masz mniejszy staż na tym forum, niż ja...
pola napisał/a:
Ja jestem ciekawa jaki jest wybór kart kredytowych w vw banku. Jakie mają limity itd., wiecie może?
Odsyłam do wujka GOOGLE;]
- Nie, debilem!!!
Wysłany: 2009-03-14, 12:12
proxy napisał/a:
Wiesz, nie powinieneś mi raczej niczego wypominać, bo masz mniejszy staż na tym forum, niż ja...
a co to ma do rzeczy???
To, że tu wygląda jakw wojsku. Na razie jesteś kotem! Nie będę się z tobą wdawał w dyskusję, bo wiem jak się to skończy.
- Nie, debilem!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.