Wysłany: 2008-06-11, 21:44
Jest takie jedno moje miejsce na ziemi i żadne inne miejsce nie ma tyle magii co ono. Jest takie jedno miejsce na mazurach, gdzie jest tylko las, jezioro, kilka namiotów i ,,stołówka" zbita z desek.
To jedyne miejsce na ziemi, gdzie czas płynie wolniej.
Wysłany: 2008-06-11, 21:48
kawałek za miastem, wzgórze.. wokół drzewa ;]]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 109 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-11, 22:25
Ja mam parę takich miejsc:
- pewna tama ... bardzo dużo dla mnie znaczy( chociaż bywam tam niestety dość rzadko)
- miejsce nad jeziorkiem
-wieś.... gdzie spędzałam wszystkie wakacje gdy byłam mała
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
w mieście - brak - za miastem - kilka spokojnych miejsc, do których można uciec od hałasu, np. lasek
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
*faris
Wysłany: 2008-06-12, 21:06
sad za domem, na górce. kocham to miejsce.
grzybek na innej górce, widać z tamtąd całą okolicę.
w Rzeszowie ? park na B4 jest fajny. Strasznie mi się tam podoba.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
confusion
Wysłany: 2008-07-09, 23:54
park w łct , "energetyk" nad białym ;p , pokoj z ktorego pisze ż-nia ;]
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
Wysłany: 2008-07-20, 03:00
Jest takie jedno ukochane miejsce... Ale nie tylko w miejscowości, w której mieszkam, ale w każdym miejscu na Ziemi - to... ramiona ukochanego mężczyzny... I ten jego ogród... i ta ławeczka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.