ja czasami az sie troche trzese tez staram sie mniej mowic bo wtedy slychac w moim glosie ze sie stresuje haha ale tez wlasnie wtedy ide sobie zapalic i troche to pomaga
Ja kiedy się stresuję to też wcinam coś dobrego, ale też serce mi wali i nie zawsze tam gdzie powinno, bo czasami w brzuchu... No i ostatnio przy stresie czułam przeraźliwe zmęczenie i ziewałam jak zawodowy ziewak
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Hm... Ja gdy stresuje sie, będąc w jakimś towarzystwie, wyłączam sie. Mało słucham, jeszcze mniej się sie odzywam. Wciąga mnie mój świat, pełen moich myśli. W sumie, to dla innych musi to dziwnie wygladać;) ale to nic. Efekt uboczny.
Gdy jestem sama... to chyba zależy, czy bardzo się stresuję. Jeśli nie, to spory kawał czekolady albo jakaś inna bomba kaloryczna-wystarczy. Jeśli bardzo- totalna zamuła, słaby kontakt z reszta swiata, tylko cieżka muza na full. I niech nikt do mnie bez kija nie podchodzi xD
Ostatnio zmieniony przez AngelxD 2008-06-27, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Ozi_PL
Wysłany: 2008-06-27, 23:35
Kiedy się stresuje mam niewiele możliwości na odreagowanie ponieważ jestem niemal zawsze (jak sądzę nie przez przypadek) na lekcji matematyki.. Na szczęście trwać to może maksimum 45 min
w stresie (pod presją) jestem wydajniejszy w tym co robię tyczy sie wszystkiego, nie tylko pracy... to świetny czynnik motywujący do działania i zmian... tym bardziej że źródłem wszelkiego stresu jest niewiedza.., człowiek się przez to uczy...
jesli chodzi o samą reakcję organizmu - wyciszam się...
Wysłany: 2008-06-29, 09:19
Gadam jak najęta, marudzę ile wlezie, lekko doprowadzam się do histerii... a potem przestaję mówić. I jest lux.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.