Wysłany: 2008-06-30, 11:35
Wlaczam tv
Ide z pieskiem na spacerek
Siadam do komputera
Jesli to jest dlugi czas biore sie za jakas ksiazke bo nie lubie zaczynac nie konczac
Apple
Wysłany: 2008-06-30, 12:42
Kiedy dobiera się do mnie nuda to idę do szafy i się przebieram przed lustrem. Doskonale poprawia to humor, a i czas przyjemnie zleci. Na komputer też zaglądam i tak jak Magda robię coś co odkładałam przez bardzo długi czas. Ach! I jakżebym mogła zapomnieć-robię sobie coś do jedzenia, zazwyczaj kisiel albo budyń ;-)
to forum.
grono.
nasza klasa.
tyle z kompa.
dzwonie po znajomych i kogos wyciagam.
ide do baru.
ide na rower.
ide pograc w siatke.
ide pograc w noge.
zakupy.
film.
sen.
ide na most.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2008-07-04, 18:07
Opcji jest dużo. Jak chcesz posiedzieć w domu proponuje odpalić forum, napisać parę postów, wypić w międzyczasie parę piw, np. zimnych Lechów, zagryzając chipsami, np. Crunchips i po paru puszkach/butelkach na pewno wymyślisz jakiś konstruktywne zajęcie (ewentualnie uzależnisz się od picia, postowania i chupania tak jak np. ja)
Wysłany: 2008-07-12, 21:32
oglądam tv , gram w rpg takie forumowe , staram się poznawać ludzi na myspace i przeważnie się zdarza że uczę w ten sposób języka polskiego. xd Albo jak nie mam na nic ochoty to zakładam słuchawki na uszy i kładę się.
O ! albo jem ! ;p
Wiek: 20 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-07-12, 22:33
ostatnio to jak mi się nudzi wchodzę na forum, na którym te zbytnio nic się nie dzieje...:/ ech... NUDA Może jakiś wypad na miastoo..(ech.. ale tez mi się nie chce..) Co innego jakby ktoś wpadł i mnie wyciągnął, ale to chyba nie przejdzie..
Wiek: 20 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-07-13, 17:52
tytyryty! napisał/a:
No bo w końcu wakacje .W internecie nie ma już az tak dużego życia dlatego z RPG przerzuciłam się na takie fora gdzie znajdę więcej ludzi .
Ludzi to może i faktycznie tu mnóstwo.. i wciąż coraz więcej.. aczkolwiek tematy są mało ciekawe? Mokra rzadko ostatnio wchodzi.. a z Nią można się good pospierać
Jeżeli nie można brać pod uwagę wyjścia z znajomymi bo są godziny robocze. to przeważnie kompek albo lubie też przy aucie pogrzebać. jeżeli mam dobrą książke to lubie poczytać.
To TaK jA, gDy SiĘ nUdZę To RoBiĘ nAsTęPuJąCe CzYnNoŚcI
-Oglądam TV
-jest na kompie
- gram w piłke nożną
- robię sobie coś do jedzienia
- a po tem to jeeeeeeeeeeem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.