-oglądam jakiś film
-oglądam powtórkę meczu Polska-Rosja siatkarzy z MŚ 2006, albo z tych samych mistrzostw Polska-Serbia... kazda akcje znam na pamięć i nigdy mi sie to nie znudzi...
-idę na spacer
-leżę plackiem na łóżku i słucham muzyki
-siadam na komputer
Ksiązka jest moim najczęstszym sposobem na nudę:) Świetną alternatywą są spontaniczne wyjazdy:) W zeszłym rou tak wyruszyłam do Toruia i Kędzierzyna-Koźla do rodziny, a na pe wakacje specjalni nie snuję nowych planów, by właśnie puścić wodze spontaniczności:) Polecam wszystkim taki sposób! Można też z miejsca porwać pelacak i iść np. w góry. Aktywność bardzo przyspiesza upływ godzin:)
a ja się ostatnio dla odmiany i żeby odpocząć od książek bawię w edycję video. Magic Video Deluxe. świetna sprawa
Beatka28
Wysłany: 2009-07-30, 14:08
Jest mnóstwo sposobów na nudę a tym bardziej podczas lata i to w tak piękną pogodę! Nie ma co siedzieć w domu gdy na dworku jest tak słonecznie. Uważam, że nie ma co tracić życia i czasu na siedzenie w czterech ścianach... więc jakie plany na weekend macie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.