kwiatki rozumiem ale mi sie ciągle śnia róze czerwone czarne żółte a nawet raz mi się śniła niebieska ciekawe o co kaman ze snem o róży może ktoś wie jak to zinterpretować??
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Czytałam że sny to jest odbicie tego co przeżyliśmy, przeżywamy lub chcemy przeżyć...
Np. jak o czymś myślimy, to nam się to śni..
czasami nawet w inny sposób.. niż jest naprawdę...
Albo np. jak nie załatwimy się przed snem (czyli że mamy pełny pęcherz xD) to we śnie będziemy szukac toalety
_________________ 'And isn't it ironic...
don't you think??"
sniła mi sie czerwona szklana róża - czerwona róza oznacza miłość szkło jest trwałe ale kruche i zimne a wiec chcę przeżyć wielka miłośc która bedzie trwać przez wiecznosc ale krucha i musze dbać zeby jej niz zepsuć (nawet sie zgadza) albo miłość oziębłą i łatwą do zniszczenia hmm
kiedyś w jakimś programie było ze jeśli sie przed snem czegos mocno chce i sie mysli przed snem o tym to się to przyśni ale mi się takie coś nigdy nie zdarzyło
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
sniła mi sie czerwona szklana róża - czerwona róza oznacza miłość szkło jest trwałe ale kruche i zimne a wiec chcę przeżyć wielka miłośc która bedzie trwać przez wiecznosc ale krucha i musze dbać zeby jej niz zepsuć (nawet sie zgadza) albo miłość oziębłą i łatwą do zniszczenia hmm
To znaczy , chyba, że pragniesz miłości...
no i nasuwa się pytanie.. czy to prawda?!
voncuver napisał/a:
kiedyś w jakimś programie było ze jeśli sie przed snem czegos mocno chce i sie mysli przed snem o tym to się to przyśni ale mi się takie coś nigdy nie zdarzyło
mi tez nie
_________________ 'And isn't it ironic...
don't you think??"
Ostatnio miałem serię nazistowskich nocy. Najlepszy był ten, gdzie Hitler był moim wujkiem, ale nie będę się w tej kwestii rozpisywał.
----------
Dzisiaj (w nocy) z kolei śniło mi się, że byłem 'ledwo żywy' (jednak w pełni przytomny i świadomy). Operować mnie miał jakiś niepełnosprawny 'człowiek' na wózku inwalidzkim. Nie do końca człowiek bo więcej miał części mechanicznych w sobie niż organicznych.
Shagg:Dostanę jakieś znieczulenie? Pan na wózku:A co? Bez nie dasz rady?
Wysłany: 2008-06-25, 19:20
filmow sie naogladales
Mi sie snia super sny. Np wczoraj snila mi sie, z okazji smierci mojej gasienicy, rozowa gasienica z plasteliny ktora tanczyla i mowila ze chce byc slawna.
A potem sie ludzie dziwia ze robie takie filmy.
Był taki okres, że często śniło mi się,że spadam w dół, jakąś niekończącą się przepaść. I tak leciałam, aż w końcu się budziłam.
Ostatnio śniło mi się natomiast, że siedziałam na krześle elektrycznym, a obok moja przyjaciółka(nie,nie. nie oglądałam "Zielonej Mili";D). I widziałam, jak ona umarła. Obudziłam się akurat w momencie, kiedy mi mieli podłączyć prąd. Masakra.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Wysłany: 2008-07-12, 21:46
mi się często śni że jestem na tym swoim łóżku i łóżko staje pionowo i ja z niego spadam . Ale potem się budzę. Chociaż nie wiem , może to po prostu takie wrażenie ...
A ostatnio śnili mi się ludzie ze szkoły , a dokładnie kilku z mojej klasy .Chciałam sobie w wakacje od nich odpocząć a nie mogę. Poza tym śniła mi się niedawno śmierć bliskiej osoby która po skoku z wysokiego wieżowca ożyła.
Shagg: Dostanę jakieś znieczulenie?
Pan na wózku: A co? Bez nie dasz rady?
Niezłe, Ja niestety rzadko pamiętam swoje sny, kilka dni temu przed przebudzeniem śniło mi się że szukam w lodówce żółtego sera i nie mogę go znaleźć, zasnełem znowu i po jakichś 2 godzinach się znowu się obudziłem i ostatnim momentem snu który pamiętam jest to jak znalazłem w lodówce ser
Co potwierdza przypuszczenia, iż w czasie "snu" jesteśmy całkowicie olewani przez to coś co nami kieruje. Czasami pozwala się nam oglądać co też kochany towarzysz/towarzyszka sobie akurat ubzdurał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.