Lato najbardziej bo jest wtedy cieplutko zima na swoj sposob tez jest fajna bo sa swieta, sylwester nie lubie tylko tego ze jest strasznie zimno i trzeba sie cieplo ubierac
AnUsIa17, ale wiesz co jest zabawnego w tych porach roku ??
To ze sie czlowiekowi nigdy nie dogodzi bo w zime za zimno, w lato czasami za goroco i szuka sie chlodnego miejsca, na wiosne i jesien zaczyna sie robic coraz chlodniej potem cieplej i tak w kolko a czlowiek nie wie jak sie ubierac a poza tym w tych porach roku tez sa znienacka jakies male opady deszczu ktorych sie czasami nie spodziewalismy wcale i moga pokrzyzowac nam jakies plany itd
Ale pomimo tych nie dogodnosci znalazlem miejsce ktore jest akurat... oprocz domu oczywiscie a jest nim klatka schodowa u mnie w bloku A dlaczego ?? Poniewaz w zime cieplo a w lato chlodno a na wiosne i jesien w sam raz i co przede wszystkim nie ma tam tez niespodziewanych opadow deszczu
ja nie przepadam za zima tak jak wiekszosc ale zeczywiscie bez zimy swieta i sylwester straciłyby swój urok.Ale najbardziej lubie lato!!!! z tego powodu co wzsyscy
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
ale zeczywiscie bez zimy swieta i sylwester straciłyby swój urok
Ale jest to chyba tylko chwestia przyzwyczajenia Wezmy na przyklad osoby ktore pochodza z innych stref klimatycznych gdzie wogole nie ma zimy Oni tam maja caly czas cieplo i nie wyobrazaliby sobie pewnie swiat i sylwestra gdyby bylo u nich zimno tak jak u nas
a ja osobiscie najbardziej lubie wiosne. wychodzisz z domu, widzisz, ze drzewo przed domem zaczyna wygrywac walke z zima, robi sie cudownie zielone... swiat nabiera kolorow, nie jest upalnie, tylko cieplutko, czasem spadnie cieply deszcz, po ktorym az chce sie chodzic, az chce sie zmoknac... ludzie usmiechaja sie do siebie, sa jakby bardziej "ludzcy", wariuja, smieja sie w glos, zakochuja... przestaja przez chwile liczyc sie z czymkolwiek... swiat staje na glowie. a ty, jesli nawet nie uczestniczysz w tym wariactwie, to stoisz na srodku ulicy i morda sama ci sie cieszy, bo trudno smutac kiedy wszyscy swiruja .
bo wiosna to takie dziwne "cuś", takie odrodzenie, przebudzenie z niekoniecznie zlego, ale dluzacego sie snu... chlip, chyba sie splacze .
JA KCEM WIOSNY
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
kiedys kochalam zime i lato,lubilam konkretne pory roku.Wiadomo-latem jest goraco,czyli wypady na plaze;a zima mróz i snieg
Teraz chyba sie zestarzalam,bo latem narzekam ,ze mi jest za goraco,a zima...wiadomo Wole jesien i wiosne,maja w sobie wiecej romantyzmu.Wiosna wszystko wraca do zycia,czlowiekowi razniej jest gdy po niekonczacych sie mrozach moze w koncu wyjsc i nie trzasc sie z zimna,sloneczko swieci itp. Jesienia jest mroczno ...i te deszcze-zyc nie umierac
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
wiosna - dlaczego już tłumaczę - wszystko się budzi ze snu, jest przyjemnie cieplutko ale bez przesady, jest zielono i pogodnie
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.