Moim zdaniem, każda pora roku ma w sobie jakiś urok. Wiosna - zapach przyrody budzącej się do życia, schowanie grubych kurtek w szafie, odrazu człowiekowi robi się lżej, śpiew ptaków, zieleń, kwitnące drzewa Lato - ach wakaaacje, upał, plaża, woda, odpoczynek, ciepłe, letnie wieczory! Jesień - paleta barw, suche liście szeleszczące pod nogami w parku, taka jakaś zaduma... Zima - mrozik, śnieżek, długie spacery przy padającym śniegu, gdy lśni wokół i skrzypi pod nogami mmm, wieczory pod kocem z książką i gorącą herbatą, święta W całym roku dla każdego coś dobrego
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu."
"Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś."
Wysłany: 2009-09-22, 20:35
Ja najbardziej lubie lato i zime W lato można pomykać na moto a w zimie na stoku ;d
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.