Moim zdaniem, każda pora roku ma w sobie jakiś urok. Wiosna - zapach przyrody budzącej się do życia, schowanie grubych kurtek w szafie, odrazu człowiekowi robi się lżej, śpiew ptaków, zieleń, kwitnące drzewa Lato - ach wakaaacje, upał, plaża, woda, odpoczynek, ciepłe, letnie wieczory! Jesień - paleta barw, suche liście szeleszczące pod nogami w parku, taka jakaś zaduma... Zima - mrozik, śnieżek, długie spacery przy padającym śniegu, gdy lśni wokół i skrzypi pod nogami mmm, wieczory pod kocem z książką i gorącą herbatą, święta W całym roku dla każdego coś dobrego
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu."
"Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś."
Wysłany: 2009-09-22, 21:35
Ja najbardziej lubie lato i zime W lato można pomykać na moto a w zimie na stoku ;d
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.