najbardziej lato bo urodziny i imieniny mam, ciepło, wakacje i plaża i w ogóle kojarzy mi się z takim mega relaksem i spontanicznymi imprezami na powietrzu ; ] i nie trzeba się grubo ubierać ; p
luz blus i czekoladki x D
wiosna też jest ok bo wtedy wszystko się na nowo budzi, odchodzą chłodne dni i co raz bliżej do lata x ]
jesień kojarzy mi się ze szkołą, z liśćmi, z deszczem, z tym, że zaraz będzie zimno.
a zima to wiadomo, śnieg, mróz, święta, sylwek i biało wszędzie ; p
ale lato rządzi i tyle bo zawiera w sobie te upalne dni, których tak mało w roku, no i szybko mija bu.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like it
fuck youbitch!!!!
Lato bo:
1. Jest ciepło
2. Mam urodziny
3. W lato są fajne biby
i jeden najważniejszy i najświętszy powód dla którego Lato kocham:
4. WAKACJE!
_________________ Patrzysz na mnie wzrokiem przenikliwym...
I chociaż zauważyłam Cię pierwszy raz nie potrafię zapomnieć.
Nie czuje ciepła.
Nie czuje strachu.
Nic nie czuję.... Nie przestaje o tym myśleć.
Chyba nigdy nie przestane....
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
Carrie
Wysłany: 2009-01-10, 19:15
Lato. Lato bo nienawidzę zimy. Latem mogę wyjść i chodzić bez celu. Zimą muszę tkwić w domu. Latem mogę iść na miasto i siedzieć tam do późnej nocy. Zimą nie, bo zamarznę. Latem mogę iść popływać w basenie. Zimą nie, bo się nie da. Latem mogę jeść lody, bez wątpliwości, że zachoruję, zimą mam lód na dworze. Latem mogę chodzić ubrana zwiewnie, zimą muszę ubierać się tak, żeby było mi ciepło. Latem nie ma błota, a jak już jest to znika. Zimą jest błoto zwłaszcza jak topnieje śnieg. Latem są wakaaacje ! A zimą 4 razy krótsze ferie. Latem częściej widać gwiazdy. Zimą - nie.
Oprócz tego każda pora roku ma swój urok. Wiosną wszystko kwitnie, budzi się do życia, wychodzi słońce - tak spragnione po mrooźnej zimie, słychać śpiew ptaków i w ogóle. Jesienią tak pięknie wygląda park... Zimą. No i w zimie są zalety. Nie ma komarów i much.
Uwielbiam każdą porę roku, każda ma w sobie 'to coś', swój niepowtarzalny urok i klimat...Po za tym lubię kontrasty i zmiany, tak więc po nawet najwspanialszym lecie marzy mi się już śnieg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.