każda pora roku ma swój urok ,ale u mnie lato zwyciężą bezkonkurencyjnie !
uwielbiam gdy jest ciepło i widać słoneczko . często pogoda wpływa na moje samopoczucie ,a przy tych jasnych promykach nie sposób się nie uśmiechać
Zima.
Bo wolę się ogrzewać niż chłodzić, jeśli już muszę wybierać.
I morze zimą wygląda o wiele lepiej niż latem.
_________________ "Były sobie dwie siostry -Noc i Śmierć
Śmierć Większa, a Noc mniejsza
Noc była piękna jak sen, a Śmierć...
Śmierć była jeszcze piękniejsza"
Najbardziej lubie wiosne, ale taka gdy slonce ladnie swiecie. Wtedy nie jest ani za goraco ani za zimno:D po prostu idealnie:D i przyjemnie gra sie w noge:D
Hm......Uwielbiam wiosnę, ponieważ:
-jest już cieplutko
-na samiusieńkim początku tej pory roku mam urodzinki ; D
-ptaki śpiewają, krokusy kwitną, drzewa wypuszczają nowe gałązki ; ]
- i co najważniejsze, nawet jeśli nie jestem zakochana, to właśnie tak się czuję.....ach xD
_________________ ,,Na pewno jesteś, bo wierzę.
Ukrywasz skrzydła wtulone.
Zechciej mnie zabrać do siebie,
Jeżeli jesteś
Aniołem...",
Wysłany: 2007-10-20, 21:13
Dzisiaj jest fajna pora xD za oknem zielone drzewa z odrobina zołci i czerwieni + natol białego sniegu. Szkoda tylko ze słonca nie ma. chłod straszny, wszystkie palce kostnieja. Najlepiej spędzić caly weekend w pierzynce ogrzewając sie herbatka z cytyna*. Zyc nie umierac
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
afroman
Wysłany: 2007-10-31, 13:47
ja najbardziej to lubie jesien bo deszcz tak ciagle pada i jest tak przygnebiajaco i mozna robic to co tygryski lubia najdbardziej, spedzac godziny przy kompie.
wyedytowana część nie mająca nic wspólnego z tematem.
hmmm duzo by tu pisac ale konkretnie to powiem tyle ze:
ZIMA- owszem moze byc , to taka dosyc ciekawa pora roku , zadziwiajace sa platki sniegu , super sa swieta Bozego Narodzenia i zwiazane z nimi obyczaje , nie lubie tylko tej ponurosci ktora towarzyszy tej porze roku , nie lubie tez ostrych mrozow i ''chlap'' , ale zima ma cos w sobie..
LATO-gorace , mozna pochwalic sie wtedy swoim zgrabna i piekna cielesnoscia.. kocham sie opalac wiec jak najbardziej ta pora roku mi sie podoba, wada jest tylko to ze szybko sie konczy i czasami doprowadza do szalu -chodzi o upaly
JESIEN-nie nie nie nie , jest szaro , ponuro i brzydko , ale da sie przezyc
WIOSNA-moja ulubiona pora roku , nie jest ani za zimno ani za goraco
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Lato, lato, lato. Temperatura wysoko powyzej zera, morze, plaża, wakacje, brak sniegu
ania5677
Wysłany: 2007-11-08, 19:12
według mnie to zdecydowanie lato bo jest ciepło i mozna se pojechac nad morze, mozna sie opalic itp.
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.