ja chyba też tak skończe;P a chciałabym gdzieś wyjechac. Najbardziej to do pracy nad morzem.
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
*faris
Wysłany: 2008-06-22, 18:56
Praca, praca, praca, praca. Moje wakacje trwały 3 tygodnie po maturach i to było zwykłe obalanie się. Yeah.
W lipcu trochę pozałatwiać papierkową robotę związaną ze studiami i dalej praca.
A sierpień - <333333
Turnus w górach. Wesele. 4 dni w Warszawie. 2 turnus w górach. Tydzień odpoczynku ze znajomymi. Spotkanie młodych.
Wrzesień - jak wszystko pójdzie dobrze to się przeprowadzam, praca nadal czeka xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Jakoże moje wakacje trwają już miesiąc, byłam więc w Anglii, niedługo jadę do Czech na parę dni, później do Niemiec na trochę dłużej, ale tam już nie będzie obijania się, jak teraz ;p a pomiędzy załatwianie studiów, choć właściwie nie ma za bardzo co załatwiać bo kandyduję chyba na jedną uczelnię, jak mnie nie zechcą-ich strata, no i zamierzam też troszkę podreperować mój budżet, bo jestem k o m p l e t n i e spłukana, a więc jakaś praca, mimo że za bardzo sie w tym nie widzę to spróbuję ;-)
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Wysłany: 2008-06-22, 20:52
eee podciagniemy prad do dzialki
i wode
i dzialke ogrodzimy i fiu po kasie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
*faris
Wysłany: 2008-06-22, 20:59
Summer napisał/a:
Tylko ze znalezieniem dobrej jest niemały problem...
Ale jaką Ty byś chciała mieć pracę w wieku 18 lat ?
Przecież nie zostaniesz kierowniczką żadnego biura. A wszystkie typu kelnerka/barmanka/sprzedawczyni w sklepie/ coś w tym stylu - stoją otworem. Trzeba chodzić, szukać, pytać i szukać no i jeszcze szukać. Zawsze się coś znajdzie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
a ja bylem juz tez w anglii, teraz sie troche obijam, potem Mielno wita nastepnie tydzien przerwy i ustronie morskie wita,potem znowu troche odpoczynku i sierpien chatka wolna wiec jakies imprezki, piwka, ewentualnie jeziorko . . . a we wrzesniu moze znowu anglia ale juz rekreacyjnie tylko na tydzien i jakis wypad we wrzesniu ze znajomymi tez by sie przydal
Sesja już w zasadzie za mną, jeszcze muszę ze staropolskiej zaliczyć parę lektur na raz, ale mam czas do 20 lipca, więc trochę poczytam, raz się przejdę na luzie do psora i git.
Woodstock chyba mnie ominie przez durną pracę, ale wyskoczę pare razy z dziewczyną i znajomymi nad pobliskie jezioro, będzie doooobrze.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
no cóż. U mnie niezbyt kolorowo.
Aktualnie- truskawkowy swiat. U rodziny, wiec mam pare groszy zeby z przyjaciółmi gdzieś wyjść.
Po 15 lipca z koleżanka mamy jechać na zbiór wisni, również do rodziny. Na tydzień albo dłuzej.
Początkiem sierpnia z rodzinką jade nad nasze morze. Oczywiście nie wiem gdzie dokładnie. Ale i tak sie ciesze. 1-2 tygodnie odmiany.
Pod koniec sierpnia chcemy z moim chłopakiem gdzieś wyjechać, poleniuchować wspólnie ^^ tylko ciekawe co z tych planów wyniknie.
a ja bylem juz tez w anglii, teraz sie troche obijam, potem Mielno wita nastepnie tydzien przerwy i ustronie morskie wita,potem znowu troche odpoczynku i sierpien chatka wolna wiec jakies imprezki, piwka, ewentualnie jeziorko . . . a we wrzesniu moze znowu anglia ale juz rekreacyjnie tylko na tydzien i jakis wypad we wrzesniu ze znajomymi tez by sie przydal
Ty raczej nie możesz w takim układzie narzekac:P
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
TysonX, pozozdrościć
ja planowałam na 3 dni skoczyć nad morze ale tutaj się okazało, że mam zacząć robić badania do magisterki w wakacje, więc moje plany poszły się je...ć brzydko mówiąc
a poza tym to work work work
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
no ja jestem w natyle dobrej sytuacji ze w te wakacje jeszcze nie musze isc do pracy bo bylem w tej angli i na wakacje sobie zarobilem . . . ale to pewnie moje ostatnie takie wakacje wiec trzeba sie wyszalec bo w czasie nastepnych pewnie juz bede pracowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.