Ja w ogóle bym nawet o czymś takim nie pomyślał, widząc KTO z okolicy takie kolczyki nosi... Czyli dresiarze i menele, których myślenie ogranicza się do "wyruchać jakiegoś lachona" oraz "wyjebać komuś na dysce" tudzież najczęściej "jak się schlać, lub zaćpać do upadłego"...
_________________ MENTAL SLAVERY
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
A mi się podoba kolczyk w brwi. I nie uważam tego za pedalskie. Wiadomo nie każdemu to pasuje, ale większość chłopaków z kolczykiem w brwi wygląda sexi
Hmm ja mam w brwi kolczyk i mnie sie podoba ;D mialem ciagle srebrny ale w wakcje bylem w Nl i dorwalem tam czarny taki wypasiony wiec moim zdaniem moze nie kazdemu pasowac ale ogolnie dobra rzecz tylko na poczatku uwazaj na ten kolczyk bo mozesz latwo go zerwac nawet przy wycieraniu sie w recznik
_________________ Marcin
Mrs_I
Wysłany: 2009-01-29, 22:16
Czy mi się podoba? Hm, sama nie wiem. Nie najgorzej to wygląda, choć nie każdemu pasuje.
Czy chęć do robienia sobie dziur wciele po to żeby wsadzić tam kawałek metalu nie jest troche masochistyczne?
Taa,i co jeszcze masz mądrego do powiedzenia?
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
Z takimi osobami jak ty, drogi Rafvu, nie ma o czym dyskutować, bo nie masz o niczym pojęcia
- Nie, debilem!!!
Chyba go proxy obraziłeś, czy co mu się stało? Może się w ogródku powiesił... No dobra - koniec żartów.
Na moje kolczykowanie się (w stopniu umiarkowanym) nie jest masochizmem, ale u faceta nie wygląda ciekawie. No niekiedy, ale nie kolczyk w brwi, po prostu, moim zdaniem nie pasuje facetowi, podobnie w uchu... Niekiedy pasuje, ale częściej wygląda pedalsko, co tu ukrywać?
Jak koleś robi to dla szpanu, to wiedzcie panowie, że wg. badań, poszukam, może przytoczę, ale było coś takiego, że trzy najbardziej męskie atrybuty to (od miejsca trzeciego, do pierwszego): 3. Umięśniona Sylwetka, 2. Tatuaże, 1. Blizny. Nie pytajcie dlaczego tak - to ankieta przeprowadzana wśród kobiet była, poszukam, może znajdę wyniki w necie...
_________________ MENTAL SLAVERY
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
Chyba go proxy obraziłeś, czy co mu się stało? Może się w ogródku powiesił... No dobra - koniec żartów.
Proponuję raczej poczytanie sobie jego innych postów:)
- Nie, debilem!!!
Katrin
Wysłany: 2009-03-02, 13:03
Mnie również się nie podoba. Ale to kwestia gustu. Jeśli Tobie się podoba to śmiało. I pochwal się nam czy w końcu go zrobiłeś
Mnie również się nie podoba. Ale to kwestia gustu. Jeśli Tobie się podoba to śmiało. I pochwal się nam czy w końcu go zrobiłeś
A o kim teraz mówisz??
- Nie, debilem!!!
Katrin
To życzę powodzonka że ci odpisze, jak ma tylko 1 post;]
- Nie, debilem!!!
niunia83-n1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.