Jak narazie staram się chwytać dzień. Postanowiłam, że nigdy niczego nie będe żałować. Za parę lat przyjdzie czas ustatkować się - czyli założyć rodzinę, mieć domek, prace i tak do śmierci w szczęściu i miłości trwać
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Ja też chwytam każdy dzień i staram się żyć tak, aby niczego nie żałować i nie mam zamiaru go przespać. Ostatnio zajmuję się drzewem genealogicznym swojej rodziny i doszłam do wniosku, że moi przodkowie wcale się nie oszczędzali i żyli długo i szczęśliwie
Ponczuś
Wysłany: 2009-06-22, 12:28
Należy żyć tak żeby nigdy niczego nie żałować w życiu, po czasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.