baw się gdzie chcesz... w wieku 15stu lat raczej nie ma takich dylematów, później człowiek przechodzi sito doświadczeń i ląduje na grillach choć każdy ma swoje "sito" i czasem imprezy przez nie nie przechodzą... wiec bawi się i na nich... to pytanie powinnaś zadać sobie a nie innym...
Wysłany: 2008-06-29, 19:17
Pamiętam czasy, jak jeszcze miałem naście lat i śmigałem po klubach... ale trzeba było się nakombinować, żeby człowieka wpuścili Wspaniale wspominam tamte czasy i różne sposoby na bramkarzy Także polecam próbować
ja się pytałam tak ogólnie
bo u mnie to i tak nie wypali - tzn. rodzice mi nie pozwolą a nie wiem czy byłabym zdolna powiedzieć im ze spie u kolezanki <znając życie to zadzwoniliby do jej rodziców>
a o domówkach...
ech... niestety nie ma w mojej dzielnicy ludzi, którzy potrafiliby się normalnie bawić
ostatnio byłam na ognisku - głównym celem zabawy było opicie się (nie mam nic do alkoholu no ale bez przesady co to są za ludzie którzy umieją się bawić tylko gdy są dobrze wcieci... ;/ )
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
smiley9
Wysłany: 2008-07-02, 15:12 Re: Jak nie dyskoteki to co?
Anii09 napisał/a:
pytanie jak w temacie - gdzie mają bawić się 14,15,16-latki ??
"Dorośli" narzekają jak takie "przedszkole" w klubach, dyskotekach
znowu na szkolnych dyskotekach trudno jest sie wyszales - czas ograniczony bo przecież nauczyciele nie bedą dla przyjemności uczniów siedziec w szkole... o "DJ" i dobrą muzę też trudno
czyli gdzie powinni sie bawic ludzie w takim wieku??
może w klubach przeznaczonych dla osób w tym wieku? ja w tym wieku spotykałam się ze znajomymi w domu i też było bardzo fajnie
Ostatnio zmieniony przez smiley9 2008-07-02, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-07-02, 21:10
Może warto w takim razie rozszerzyć grono znajomych ? Albo poczekać aż obecnym znudzi się imprezowaniem dla samego tankowania alkoholu :>
Co do rodziców, to moim zdaniem, niestety trzeba rodziców do pewnych rzeczy przyzwyczajać. Oczywiście nie namawiam Cię do kłamania, ale mimo wszystko spróbuj się jakoś wyrwać czasami
aaa...
ja mam pecha do ludzi... oczywiście próbowałam rozszerzac grono i niby mam takich zwykłych niebliskich znajomych a gdy tylko cos próbuje zaciesnic <jakies wyjscia wspolne do kina itp.> to już niemają czasu... ;/
moi rodzice... niby nie są staroświeccy...ale jednak są xD
oni uważają że na takich imprezach zostane zgwałcona, opije sie i uzależnie się od narkotyków... a i wpadne w złe towarzystwo
smiley9 napisał/a:
może w klubach przeznaczonych dla osób w tym wieku?
a są takie kluby? przynajmniej u mnie w mieście nie widziałam...
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wysłany: 2008-07-04, 18:01
W takim razie pozostaje rozmowa z rodzicami... w sensie pomęcz ich trochę co jakiś czas. W końcu się zgodzą Może warto zapytać co oni robili jak byli młodzi? Możesz się również odwołać do stwierdzeń w stylu "powinniście mi ufać, rodzina powinna się na typ opierać" itp. Spróbuj się czymś wykazać, niech zobaczą, że jesteś odpowiedzialna i umiesz o siebie zadbać na tyle, żeby nie stało Ci się nic złego podczas wieczornej zabawy.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-10, 20:26
to aqua park, kręgle, zoo, lody w jakiejś fajnej kawiarence, wieczorami maratony filmowe w kinach urządzają, zawsze można się u kogoś spotkać większą lub mniejszą grupą, by pooglądać filmy, albo zorganizować domówkę, ewentualnie grill ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.