pierwsze imie: Lena
do drugiego za czesto sie nie przyznaje.. bo jest paskudne.. ale dobra: Laura
trzecie (od bierzmowania): Anna -chciałam chociaż jedno normalne
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Pierwsze - Agnieszka
Drugie - Ewa
żadne z nich mi się nie podoba.
Trzeciego nie mam, ale pewnie przyjdzie czas, kiedy będzie trzeba mi je nadać. Chciałabym, żeby była to Aniela.
Żeńskie imię, która najbardziej mi się podoba. Napewno nie będzie to jedno: Julia oraz Oliwia.
Jeśli chodzi o męskie mam słabość do imion rozpoczynających się na M. Mimo to jednak uwielbiam imię Kuba, bo każdy Kuba jest wyjątkowy
_________________ Chodź tu - my lubimy niegrzecznych chłopców...
Pierwsze imie Monika (nigdy tego imienia nie lubiałam)
Drugiego nie mam, a z bierzmowanie to Weronika. Podoba mi sie imię Nicola, ale cóż na swoje imię nie miałam wpływu.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
_________________ Chodź... Opowiem Ci bajkę o samej sobie. Wciągnę Cię w mój świat, w którym nie znajdziesz drzwi...
Stąd nie ma powrotu...
...zaryzykujesz...?
Wiek: 19 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 93 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-20, 09:02
Pierwsze imie moje to Monika, na drugie Agata a z bierzmowania mam Anna. U dziewczyn podoba mi sie imie Daria i Angela, a u chłopaków Artur, Łukasz i Mateusz
.Marta
Wysłany: 2008-03-20, 09:33
1. Marta 2. Agnieszka 3. Wiktoria. Podoba mi się imię Sara i Roksana. A u chłopaków Wiktor i Dominik. ;d
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-22, 11:21
.Marta napisał/a:
Podoba mi się imię Roksana.
Dziękuję :-)
1.Roksana
2.Jolanta
3.Małgorzata
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Ostatnio zmieniony przez roksiakb 2008-03-22, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
pierwsze imię: Łukasz
drugie imię: Adam
trzecie imię: Michał
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Szaleje za to za Zuzią, Marysią i Hanią. Tak będą mieć na imie moje córki
Dla synka Julian albo Aleksander.
Mmmmm <3
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Oo imionka xD noo jeśli chodzi ogółem to wole zagraniczne imiona takie jak Michaella (czyt.Miszella) Nicoll itp Sama nazywam sie 1.Patrycja 2.Joanna 3ego nie mam...nie wiem jeszcze jakie wybiore ale może Wiktoria a z moich mi sie żadne nie podoba a już napewno nie Joanna
[ Dodano: 2008-05-01, 18:29 ] Majalena, Przecież Majka to fajne imie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.