Film był nawet ciekawy... Jeżeli uznawać go za romans, to EWENTUALNIE mogę go na listę wciągnąć. Z wielkim wysiłkiem, bólem i trudem, oczywiście ^^.
_________________ MENTAL SLAVERY
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
Katrin
Wysłany: 2009-03-05, 11:58
Szkoła uczuć, ten film bardzo mnie wzrusza. I u mnie jest na 1 miejscu. Ostatnio oglądałam Pozew o miłość i Igraszki losu. Hm, na niedzielne popołudnie w sam raz
Powiedziałabym, że "Siedem dusz". Można powiedzieć, że jest romantyczny, choć nie tylko na płaszczyźnie męsko-damskiej.
Z lżejszych filmów zaliczanych do romantycznych, a przy tym do komedii, powiedziałabym, że "Obłędny rycerz":) Uwielbiam ten film, choć muszę przyznać, że nie jest bardzo refleksyjny. Lepszego na relaks jednak nie znajdziecie:) Zamówiłam go nawet na electro.pl. Zdziwiło mnie w sumie, że był w ofercie takiego serwisu, ale jak widać, wiele zadziwiających rzeczy można tam znaleźć. Widziałam "Rycerza" chyba ze trzy razy już i jeszcze mi się nie znudził;) Polecam gorąco:)
Bianka
Wysłany: 2009-05-27, 18:35
Mnie się podobają egzotyczne klimaty, a w takich właśnie jest film o romantycznej i wytrwałej miłości pt. Veer Zaara. W rolach głównych popularna bollywoodzka para aktorów, oczywiście taniec i piosenki, plus nawet ciekawa fabuła. Fragment sceny z filmu, w piosence Main Jahaan Hoon ,() co jak mi zostało przetłumaczone z urdu znaczy: Jestem tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.