Nigdy nie wierzyłam w te bzdury...ale są taccy co niestety robią wszytsko,aby to co wypisują w horoskopach się spełniło...:/
Nie rozumiem ich... ale cóż na to poradzić...
_________________ [Patrz przed siebie a wspomninaj tylko piekne chwile
oglądałam kiedyś jakis program gdzie kobieta pracowała a gazecie dla nastolatek i pisała horoskopy.. i jak co miesiac napisała horoskop i poszła do szefowej zeby powteirdzila wydruk tego a szefowa pozmieniła troche pododawała wiecej pikanych epitetów i miłosnych wątków..
Wysłany: 2006-09-18, 19:53 Re: CZY WKURZAJĄ WAS HOROSKOPY
dasza174 napisał/a:
nie wierze w takie rzeczy jak horoskopy czy wróżby.POWYPISYWANE SĄ TAM SAME GŁUPOTY, A NAJBARDZIEJ MNIE WKURZA JAK TE BZDURY SIĘ SPEŁNAJĄ.Wjakimś pisemku napiszą że konfiguracja marsa i jowisza przynosi mi dzień pełen złych pass i niezczęść a ja w tym dniu przypadkowo pokłócę się z koleżąnką, przypalę obiad a do tego ochlapie mnie samochód.DOBRA WIELKI PECH ,ALE TO NIE POWÓD ŻEBY WIERZYĆ W TE GŁUPOTY.płynie z nich jeden pożutek można wyładować na kimś frustrację. AHA JEŚLI MAM OKAZJĘ PUBLICZNEGO WYSTĄPIENIA TO OŚWIADCZAM,ŻE NIE WSZYSTKIE BARANY LUBIĄ KOLOR CZERWONY.BO JA NIENAWIDZĘ, NIE ZNOSZĘ INIE CIERPIĘ
hmmm . . . a ja tam nie wiem czy lubięę, czy nie.
dla mnie t o czarna magia
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Ja w to nie wierze bo tak prawdzie powiedziawszy los mozemy oszukac zawsze. Powiedzmy ktos wam przepowie ze umrzemy w wypadku samochodowym a my skoczymy sobie z okna
No ale tak serio, czytalem nieraz horoskopy z gazet czy internetu, wszedzie inny, zaden sie nie zgodzil... Wiec ile w tym prawdy? Heh. Mysle ze nie ma sie czym przejmowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.