Starzy ludzie czasami są upierdliwi i wkurzajacy jesli jest tlok i siedze i widze ze ktos starszy jest to ustapie miejsca ale jesli 3 miejsca dalej jest wolne a baba ustanie obok mnie i specjalnie sapie mi do ucha dajac mi znak ze mam ja puscic to nie ma ch*** we wsi i nie wstane. Niech przejdzie ten kawalek i siadzie sobie. (zaznaczam ze to nie jest stara babcina tylko zywiolowa baba )
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
Zwykle autobusie stoję, bo jest ciasno. Chyba, że wsiadam na pierwszym przystanku, to wtedy siadam przy oknie, czytam, albo też bywam zamyślona i na nic nie zwracam uwagi. Kiedy chcę komuś ustąpić miejsca często ta osoba odmawia. Raz miałam dość nieprzyjemną sytuację. Źle się czułam i jechałam na uczelnię. Usiadłam, bo było miejsce i przysnęłam. Jakaś kobieta, niestara, ale za to "cudownie" umalowana i z prześlicznie różowymi oczami zaczęła mną potrząsać, żebym jej miejsca ustąpiła, chociaż z drugiej strony autobusu było kilka wolnych
true colours
Wysłany: 2009-05-31, 10:42
Ja generalnie staram się:) Chociaż przyznam się bez bicia, że - czasami nie wychodzi - naprawdę przy moim stylu zycia czasami jadąc autobusem czy busem - gdzie jest wielki tłok po prostu siedzę tak padnięta że albo nie zauważę, albo dalej siedzę... ale zwykle staram się ustępować - kiedyś też będę starsza i będe liczyć na to, że ktoś zwolni mi miejsce:)
Ponczuś
nie. maja swoje wyznaczone miejsca to niech sie ciesza. jeszcze by tego brakowalo zeby caly tramwaj opanowali ;p i tak calymi dniami praktycznie nic nie robia, a ja wracam zwalona po calym dniu pracy albo kolejnych dobach bez snu i co niby? mam wstawac? a pf!
Wysłany: 2009-06-27, 07:42
ja na szczęście już nie musze korzystać z komunikacji publicznej a wcześniej to i tak nie lubiłem się pchać i wchodziłem do autobusu ostatni więc miejsc siedzących już i tak nie było
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
nie. maja swoje wyznaczone miejsca to niech sie ciesza. jeszcze by tego brakowalo zeby caly tramwaj opanowali ;p i tak calymi dniami praktycznie nic nie robia, a ja wracam zwalona po calym dniu pracy albo kolejnych dobach bez snu i co niby? mam wstawac? a pf!
to ja już wole postać te parę minut niz czuć spojrzenia innych ludzi: taki młody a nie ustępuje...
kobietom w ciązy- owszem zawsze
jkrowlnk
Wysłany: 2009-08-11, 10:16
Starszym prawie zawsze ustępuję, prawie bo jak wejdzie jakaś babcia do autobusu i od razu słyszę, że marudzi że nie ma miejsca i mógłby ktoś ustąpić to tym bardziej nie zchodzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.