idę na dwór,spacer z psem,słucham muzyki,rozmyślam,czytam,siedzę na kompie,rozwieszam pranie (;p),spotykam się ze znajomymi,ćwiczę..tak mogę wymieniać jeszcze tysiące zajęć ;p ,po prostu zajmuję się czymś i nuda znika
_________________ Oh, hear my pray
Show me your might
One misery
Will bright the dark
Wiek: 60 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 796 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-30, 13:16
staje się niebezpieczna sama dla siebie. Do tego szukam guza
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 25 Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 13 Skąd: ze złego domu xD
Wysłany: 2007-06-02, 12:03
Właściwie to chyba nigdy się nie nudzę... zawsze mam coś do robienia
kiedy natomiast jestem zmuszona tkwić w jednym miejscu przez dłuzszy czas, czytam książki albo po prostu... myślę
Wysłany: 2007-06-10, 20:56
Lampart masz u mnie wielkiego plusa za gladiatusa!! Jak nie mam co robic to siadam i se gram!! ale czemu ta pierwszym serwie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.