Wysłany: 2009-01-03, 21:14 Akcja Nivea - zestaw kosmetyków za darmo (;
No więc nivea ma do rozdania 5000 zestawów kosmetyków. Są to:
1) Dezodorant DOUBLE EFFECT Spray
2) Regenerujący balsam do ciała NIVEA SOS
3) Zestaw 6 saszetek (próbek) z odżywką do włosów INTENSE REPAIR
Trzeba zarejestrować się na ich stonce i zaprosić kolejne 10 osób żeby otrzymać paczkę Very Happy Pierwsza tura została już wysłana, ale wiem że na pewno będa kolejne.
Jeśli chcecie mieć te kosmetyki, podajcie mi proszę swoje maile a ja wyślę wam zaproszenia ;][/code]
[ Dodano: 2009-01-03, 21:42 ]
No prosze pomóżcie myśle ze znajdziecie chwile zeby sie zarejestrować a mi to pomoże )
Słuchajcie, dla mnie zawsze tego typu kampanie to była jedna, wielka ściema!!! Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze! Bo wiadomo - czym więcej użytkowników wchodzi na daną stronę, tym większe są zyski!;]
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
to różnie jest z tymi promocjami - ja ostatnio dostalem za darmoche jakies gadzety i nic nie musialem podawac za wyjatkiem maila, no ale ja bylem w sklepie i oni sami mi zaproponowali jak zobaczyli ze jestem ubrany na zielono
Jakoś niedawno kiedy szłam ulicą natrafiłam na stojącą na skrzyżowaniu panią w odzieniu z logo "Nivea" i dostałam od niej zestaw próbek, o których mówicie. Tak przypadkowo Więc to nieprawda, że za darmo nic nie dają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.