Wysłany: 2008-07-12, 23:47 witam
maturzystka 2009 z dużym bagażem emocjonalnym i wrodzonym optymizmem. Śmiało krocząca przez życie, z wielkim uśmiechem na twarzy,podejmująca ciągle nowe wyzwania. Bardzo nieufna i podejrzliwa. Marzycielka z ogromną wiarą we własne siły. Ogromna zazdrośnica. Romantyczka wierząca w miłość do grobowej deski. Otwarta, uparta i pełna wewnętrznych lęków. aaa i bym zapomniała, uwielbiająca rozmawiać ;]
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-07-13, 17:58
pat napisał/a:
z dużym bagażem emocjonalnym i wrodzonym optymizmem. Śmiało krocząca przez życie, z wielkim uśmiechem na twarzy,podejmująca ciągle nowe wyzwania. Bardzo nieufna i podejrzliwa. Marzycielka z ogromną wiarą we własne siły. Ogromna zazdrośnica. Romantyczka wierząca w miłość do grobowej deski. Otwarta, uparta i pełna wewnętrznych lęków. aaa i bym zapomniała, uwielbiająca rozmawiać ;]
Hmm.. prawie jak ja
No... tylko, że ja znowu łatwowierna. Wierząca w miłość do grobowej deski, lecz nie romantyczka.... no i jak ja to mówię. "urodzona optymistka, która wybrała życie pesymistki.. a wychowała się na realistkę.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.