Hejka!! Nie powiem, jak się nazywam, ale powiem co lubię:
1. Czytać (szczególnie fantasy, ale lubię też dobre dramaty, tragedie) .
2. Filmy (obojętnie jakie, aby były wciągające =)) .
3. Ostatnio zacząłem oglądać Teatr Telewizji na TVP1 i mi się spodobało .
4. Święta i wolne od szkoły .
5. Seriale komediowe (Niania, Hela w opałach, 3 po 3) .
6. Szymona Majewskiego, Kubę Wojewódzkiego .
7. Taniec (wpółczesny, popping, clubbing dance, house) .
8. You Can Dance .
9. Pokemoniaste pismo (w stylu: Nikt mnie nie koffa, Idę na mo$ciq, Loff U 4Ever) .
10. No i oczywiście MUZYKĘ. Lubię taką szybką (m.in. eurodance). Lubię np. Infernal, September, Milk Inc., Kate Ryan i wiele innych. Nie lubię jednak techno.
Napisałem, co lubię więc kto chce ze mną o czymś pogadać to zapraszam =).
Ostatnio zmieniony przez kociolek 2007-12-18, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-12-19, 18:37
kociolek napisał/a:
Pokemoniaste pismo
jesteś spalony...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.