Wysłany: 2008-07-11, 17:39 cześć! x3
A więc tak , nie lubię się wypowiadać na swój temat dlatego napisz tylko że urodziłam się w dzień dziecka roku dziewięćdziesiątego czwartego. Z reguły jestem osobą zabawową , ale bywa też że jest na odwrót . Jestem z miasta Chojnice w którym właściwie nie ma co robić i wakacje dla mnie są nudne , strasznie. ;c Jeżeli chodzi o gust muzyczny to jest bardzo pomieszany bo jednego dnia to słucham rocka, drugiego popu , a kilka dni temu przekonano mnie do hip-hopu . ehe, i już wena twórcza na mój temat skonczyła się . =.=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.