Skoro to mój czas, by się przedstawiać... do dzieła .
Unprecedentedly. Taką mnie poznacie. Imię, nie jest tak istotne, jakby się to mogło wydawać. Wiek, ani temu podobne rzeczy...Blah, blah, blah! Jestem, ot co. Przede wszystkim z ciekawości. Zastanawiając się przy popołudniowej herbacie, czy ktoś jest w stanie podjąc dluższą deskusję na temat secondhandów.
A więc jestem. Miło mi Was wszystkich będzie poznać. No, i pochwalić się czasem zdobyczamy wprost z wylęgarni skarbów i pomysłów. Szmatex jest inspiracja. Kiedyś nie doceniany, teraz stał sie sposobem na lans. Wszystko coraz częściej zmienia swoje pierwotne znaczenie. Może szkoda? Nie wiem. Nie mnie to oceniać.
To na tyle. ; )
Czołem, kluski z rosełem.
Nie zmieniaj niepotrzebnie ksztautu czcionki /
@
_________________ UNPRECEDENTEDLY backs to the old school.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.