Wysłany: 2008-06-24, 11:02 a więc- przedstawie się
no więc, nazywam się Ania
troche oficjalnie, ale co mi tam
upawiam fajowską sztukę walki jaką jest karate
należe do kółka teatralnego i plastycznego
byłam niedoszłą harcerką
gram już 5rok na "wspaniałym" instrumencie klawiszowym jakim jest keyboard
nie potrafie usiedziec w miejscu
chciałabym poznać jakiś fajowskich ludzi o podobnych zainteresowaniach ;-)
napisałabym więcej, ale nie chce przynudzać długością :-)
to mój pierwszy post - licze na wyrozumiałość [?]
_________________ Myśli zasłaniają niebo.
Myśli są niebem ...
Wysłany: 2008-06-24, 19:32
czesc... chce Ci się to wszystko robić? ja mam treningi 2x w tygodniu [w wakacje 1x], a i tak nie chce mi się chodzić.. ;];] aaaa... i nienawidzę czegoś takiego jak 'plastyka' czy tam 'sztuka'...
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2008-06-24, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.