Forum Dyskusyjne :: Z radiem?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » znajomi.biz » Współpraca » Z radiem?

Z radiem?
Autor Wiadomość

Milka 
Redaktor :P

Wysłany: 2005-11-22, 23:02   Z radiem?

Co sądzisz o wspópracy z radiem ?

@Michał 

Wysłany: 2005-11-22, 23:10   

a wspólpraca na jakich zasadach :] Poprosze o konkretne propozycje ;)

@Michał 

Wysłany: 2005-11-22, 23:28   

Milka, jesteśmy otwarci na każda propozycje wspólpracy ;) tylko napisz konkretniej na jakich zasadach to miała by być wspólpraca ;)

#deela 

Wysłany: 2005-11-23, 08:08   

to mogloby byc ciekawe
np czytac nasze posty na antenie tekie bardziej i mniej kontrowersyjne????

Jastina 

Wysłany: 2005-11-23, 10:22   

deela napisał/a:

no całkiem dobry pomysł ale zeczywiscie moze napisz najpierw na zcym ta wspólpraca ma polegac!!!!!!! :rotfl:

AnUsIa17 
:*:*:*

Wysłany: 2005-11-23, 14:13   

Dokladnie czekamy na wyjasnienie na czym to mialoby polegac.. :)

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2005-11-23, 16:24   

no to sobie pewnie poczekamy :] ... a moze to tylko prowokacja, Michał zrobił sobie inny profil, rzucil tekstem i teraz bedzie banowal pazernych na slawe, wladze i bogactwo? :hyhy:

[ Dodano: 2005-11-23, 16:26 ]
deela napisał/a:

a to by bylo niesprawiedliwe... twoje by w kolko lecialy... :P

Matys 

Wysłany: 2005-11-23, 16:30   

Naadir napisał/a:
Michał zrobił sobie inny profil, rzucil tekstem i teraz bedzie banowal pazernych na slawe, wladze i bogactwo

hehe :)

A jesli z tym radiem to prawda to jestem rowniez ciekaw jakby mialo to wszystko wygladac :)

deela napisał/a:
czytac nasze posty na antenie tekie bardziej i mniej kontrowersyjne

Nie glupi pomysl przyznam :P ale co jesli jakis post ktory bedzie sie chcialo przeczytac na antenie a autor jego nie wyrazi zgody na to ?? :D Najpierw bedzie trzeba zapytac chyba o zgode forumowiczow :P bo jesli zgodzi sie tylko jedna albo dwie osoby to nie bedzie mialo to chyba sensu :(

Naadir napisał/a:
to sobie pewnie poczekamy

Ja mam duzo czasu... moge poczekac :]

@Michał 

Wysłany: 2005-11-23, 16:52   

Przystopujcie troche ;] na raize to poczekamy na odp Milki ;) Jaka ma propozycje współpracy ;)

Matys napisał/a:
ale co jesli jakis post ktory bedzie sie chcialo przeczytac na antenie a autor jego nie wyrazi zgody na to ??

podczas rejestracji podpisujesz regulamin :P

Matys 

Wysłany: 2005-11-23, 16:54   

Michał napisał/a:
podczas rejestracji podpisujesz regulamin

Ale niebylo w nim nic o czytaniu postow na antenie radia internetowego :P

...chyba ze juz zmieniles :]

@Michał 

Wysłany: 2005-11-23, 16:58   

Matys, nie nie zmieniłem :P jha nawet tego regulaminu nie czytałem nigdy szczerze mówaic ;] (mam na mysli ten co jest na poczatku podczas rejestracji )

dobra a teraz czekamy na wypowiedz Milki.

Matys 

Wysłany: 2005-11-23, 17:11   

Michał napisał/a:
nawet tego regulaminu nie czytałem

Fajnie :D To Ty jako administrator nawet nie wiesz co tam jest napisane ?? :P

@Michał 

Wysłany: 2005-11-23, 17:15   

Matys, szczerze mówqiac to nie mma pojecia ;] Ten regulamin jest standardowy i w kazdym phpBB jest :] jedynie znam ten co jest w dziale regulamin ;]

#deela 

Wysłany: 2005-11-23, 20:19   

Naadir napisał/a:
deela napisał/a:

a to by bylo niesprawiedliwe... twoje by w kolko lecialy...

ahhh ta slawa... wiesz cos o tym?

Matys napisał/a:
le co jesli jakis post ktory bedzie sie chcialo przeczytac na antenie a autor jego nie wyrazi zgody na to ??

zgadzamy sie go upublicznic klikajac "wyslij" od tej pory staje sie wlasnoscia publiczna

Milka 
Redaktor :P

Wysłany: 2005-11-23, 20:41   

No witam witam sorka ze dopiero teraz ale na necie jestem wieczorami dlatego dopiero teraz odpisuje...a więc :
Na czym polegała by wspópraca ? - Otóż Radio NetPlay bo o nim mówimy szuka dobrze prosperujących stron portadli etc. czyli tych którzy chcieli by współpracować wraz z naszym radiem. Jak na razie juz wspópracujemy z serwisem poswięconym blogom (www.eblog.pl). A teraz do rzeczy: Dajecie na stronce nasz baner i staracie się zachęcić swoich odbiorców do słuchania i brania aktywnego udzialu przy promocji radia...Robicie całkowicie nowe wsród rozwinietych u was głownych tematów Miejsce na FORUM DLA RADIA i tam kilka rzeczy dotyczące naszej stacji np. Radio Netplay i glowne tematy...Prezenterzy, aducyje, nowosci etc ( to tylko przykład). Co w zamian oferujemy? oczywiscie Wasz bannerek u nas, i gdy u nas kliknęło by sie na hiperłacze FORUM przenosilo by ludzi odwiedzajacych stronke na WASZE FORUM gdzie mogli by znalezc informacje dotyczace naszego radia ale i tez mogli by odpowiadac na inne posty (tematy) znajdujace sie na Waszym forum...Tak wiece mysle ze oferta jakze atrakcyjna
Audycje o FORUM - oczywiscie to swietyny pomysl tylko trzeba by bylo kogos do wspolpracy zeby wybrac odpowiednie tematy i posty etc
Ze ja to nie ja :p - nie nie nikt sie nie podrobił pod moja ksywka :) Milka to jestem ja jeden jedyny wyjątkowy nie no na powaznie nikt sobie jaj nie robi ja mowie o tym wszystkim jak najbardziej powaznie
W ostatnim czasie radio nie gra...- tak zgadza sie gdyz zmieniamy wiele rzeczy poczawszy od serwera kanczywszy na stronce ktora bedzie naprawde dobra :) Serwer jest w czasie konserwacji gdyz gralismy testowo przez 2 tygodnie i sprawdzalismy jego wytrzymalosc itd...Wiec na dniach bedzie juz wszystko działało tak jak powinno.

To chyba wszystko jak na razie co mozemy Wam zaoferować. W razie jakich kolwiek pytań piszcie. Odpisze jak tylko dostane się do kompa... Pozdrawiam i zapraszam na stronke www.radio.eblog.pl ( juz niedlugo całkowicie nowa odsłona)
* W tekscie mogly sie pojawic bledy za ktore bardzo bardzo przepraszam
Jeszcze raz pozdrawiam Milka

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2005-11-23, 20:50   

Michał napisał/a:
spokój ;]

Nie pisac tutaj na razie ;] Ja chce wiedzieć jaka forme wspólpracy miał na mysli Milka. I poczekamy jak on sie wypowie.

tu lejt, men :) .

deela napisał/a:
ahhh ta slawa... wiesz cos o tym?

nie bardzo... bo chyba nie ma ku temu powodow, zebym byl slawny ;) . a ze czasem zrobie troche zamieszania, to tylko na dobre wychodzi. PRECZ ZE STAGNACJA :D .

a co do tego radia, to sie nie wypowiem, ale fajna rzecz taka wspolpraca :rotfl:

no dobra, to teraz juz sie nie wypowiem :P . do nastepnego posta, ofkoz... :hyhy:

Cordescu

Wysłany: 2006-08-25, 14:28   

Witam,

Temacik juz dosyc stary a Radio Netplay.pl nadal istnieje i chcialoby wspolpracowac z Waszym forum ;)

Wspolnie mozemy zorganizowac jakis konkursik i np. stworzyć audycję, w której poruszalibyśmy jakieś ciekawe tematy z forum.

Co Wy na to? :)

Pozdrawiam
Tomas Cordescu

Ela Gawin 

Wysłany: 2006-08-29, 17:09   

Jestem zainteresowana współpracą z radiem, tak to fajny pomysł. Prosze o kontakt. Kiedyś nagrywano ze mna rozmowę o kulisach prowadzenia agencji modelek.

@Michał 

Wysłany: 2006-08-29, 23:39   

Cordescu, mysle ze można sprobowac;)

RespectOne 

Wysłany: 2006-09-26, 11:41   

Grałem kiedyś w radiu internetowym, mojego znajomego. Musze wam powiedzieć że ludzie lubią gdy w radiu gadasz głupoty, jak jest śmiesznie i fajnie. Różne konkursy, opowieści, gry i zabawy… to ludzi przyciąga. A to forum ma dużo użytkowników, wiec radia by słuchało dużo osób, i do tego, inni słuchacze wbijaliby na to forum. Moim zdaniem to dobry pomysł. Najlepiej zróbcie własne radio, a DJ na pewno by się znaleźli ;)

Odpowiedz do tematu