no to sobie pewnie poczekamy ... a moze to tylko prowokacja, Michał zrobił sobie inny profil, rzucil tekstem i teraz bedzie banowal pazernych na slawe, wladze i bogactwo?
[ Dodano: 2005-11-23, 16:26 ]
deela napisał/a:
np czytac nasze posty na antenie tekie bardziej i mniej kontrowersyjne????
a to by bylo niesprawiedliwe... twoje by w kolko lecialy...
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Michał zrobił sobie inny profil, rzucil tekstem i teraz bedzie banowal pazernych na slawe, wladze i bogactwo
hehe
A jesli z tym radiem to prawda to jestem rowniez ciekaw jakby mialo to wszystko wygladac
deela napisał/a:
czytac nasze posty na antenie tekie bardziej i mniej kontrowersyjne
Nie glupi pomysl przyznam ale co jesli jakis post ktory bedzie sie chcialo przeczytac na antenie a autor jego nie wyrazi zgody na to ?? Najpierw bedzie trzeba zapytac chyba o zgode forumowiczow bo jesli zgodzi sie tylko jedna albo dwie osoby to nie bedzie mialo to chyba sensu
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-11-23, 20:41
No witam witam sorka ze dopiero teraz ale na necie jestem wieczorami dlatego dopiero teraz odpisuje...a więc :
Na czym polegała by wspópraca ? - Otóż Radio NetPlay bo o nim mówimy szuka dobrze prosperujących stron portadli etc. czyli tych którzy chcieli by współpracować wraz z naszym radiem. Jak na razie juz wspópracujemy z serwisem poswięconym blogom (www.eblog.pl). A teraz do rzeczy: Dajecie na stronce nasz baner i staracie się zachęcić swoich odbiorców do słuchania i brania aktywnego udzialu przy promocji radia...Robicie całkowicie nowe wsród rozwinietych u was głownych tematów Miejsce na FORUM DLA RADIA i tam kilka rzeczy dotyczące naszej stacji np. Radio Netplay i glowne tematy...Prezenterzy, aducyje, nowosci etc ( to tylko przykład). Co w zamian oferujemy? oczywiscie Wasz bannerek u nas, i gdy u nas kliknęło by sie na hiperłacze FORUM przenosilo by ludzi odwiedzajacych stronke na WASZE FORUM gdzie mogli by znalezc informacje dotyczace naszego radia ale i tez mogli by odpowiadac na inne posty (tematy) znajdujace sie na Waszym forum...Tak wiece mysle ze oferta jakze atrakcyjna
Audycje o FORUM - oczywiscie to swietyny pomysl tylko trzeba by bylo kogos do wspolpracy zeby wybrac odpowiednie tematy i posty etc
Ze ja to nie ja :p - nie nie nikt sie nie podrobił pod moja ksywka Milka to jestem ja jeden jedyny wyjątkowy nie no na powaznie nikt sobie jaj nie robi ja mowie o tym wszystkim jak najbardziej powaznie
W ostatnim czasie radio nie gra...- tak zgadza sie gdyz zmieniamy wiele rzeczy poczawszy od serwera kanczywszy na stronce ktora bedzie naprawde dobra Serwer jest w czasie konserwacji gdyz gralismy testowo przez 2 tygodnie i sprawdzalismy jego wytrzymalosc itd...Wiec na dniach bedzie juz wszystko działało tak jak powinno.
To chyba wszystko jak na razie co mozemy Wam zaoferować. W razie jakich kolwiek pytań piszcie. Odpisze jak tylko dostane się do kompa... Pozdrawiam i zapraszam na stronke www.radio.eblog.pl ( juz niedlugo całkowicie nowa odsłona)
* W tekscie mogly sie pojawic bledy za ktore bardzo bardzo przepraszam
Jeszcze raz pozdrawiam Milka
Nie pisac tutaj na razie ;] Ja chce wiedzieć jaka forme wspólpracy miał na mysli Milka. I poczekamy jak on sie wypowie.
tu lejt, men .
deela napisał/a:
ahhh ta slawa... wiesz cos o tym?
nie bardzo... bo chyba nie ma ku temu powodow, zebym byl slawny . a ze czasem zrobie troche zamieszania, to tylko na dobre wychodzi. PRECZ ZE STAGNACJA .
a co do tego radia, to sie nie wypowiem, ale fajna rzecz taka wspolpraca
no dobra, to teraz juz sie nie wypowiem . do nastepnego posta, ofkoz...
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2006-08-29, 17:09
Jestem zainteresowana współpracą z radiem, tak to fajny pomysł. Prosze o kontakt. Kiedyś nagrywano ze mna rozmowę o kulisach prowadzenia agencji modelek.
Grałem kiedyś w radiu internetowym, mojego znajomego. Musze wam powiedzieć że ludzie lubią gdy w radiu gadasz głupoty, jak jest śmiesznie i fajnie. Różne konkursy, opowieści, gry i zabawy… to ludzi przyciąga. A to forum ma dużo użytkowników, wiec radia by słuchało dużo osób, i do tego, inni słuchacze wbijaliby na to forum. Moim zdaniem to dobry pomysł. Najlepiej zróbcie własne radio, a DJ na pewno by się znaleźli
_________________ ... Ale gdzie bym nie był i nie wiadomo co zdobyl Nigdy nie zapominam o tym co naprade mam robić Czasem tylko miejsca które opuszczam z bólem, Melanż globtrotter, dawaj! Odpalaj fure ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.