nie chodzi mi jedynie o muzykę, ale o fakt, że w radiach internetowych często jest badziew pt. pozdrowienia, zapowiedzi następnego kawałka, pozdrowienia i pozdrowienia... i szlag trafia człowieka, który w tym czasie chciałby muzyki posłuchać. i nie pisz do mnie per pani.
Muzyka, to nasz fundament. Nawet podczas mojej audycji, która w głównej mierze opiera się na dyskusji i polemice słuchaczy, jest jej mnóstwo. Czasami można poprosić o dedykację lub utwór na życzenie, ale też tylko z konkretnych powodów i nigdy nic badziewnego
A tego typu zjawisko, o którym piszesz, u nas po prostu nie występuje.
Apple napisał/a:
Na jaki temat mają być te posty? Może sie zacznę udzielac
A to różnie... Czasem wymyślam temat przewodni, czasem robią to słuchacze, jeszcze przed audycją. Czasem po prostu mamy taki typowy "hydepark" i przygotowuję na audycję kilka-kilkanaście ciekawostek, o których możemy podyskutować.
Możliwości jest więc sporo.
Co do udzielania - gorąco zapraszam
Zapraszam więc w najbliższy czwartek, na godzinę 21:00, przekonaj się sama, jak mi to idzie
szczerze mowiac strasznie ciekawi mnie w jaki sposob <tfu> odbywa sie to "na zywo". Byc moze poslucham sobie tego w czwartek.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-05-28, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
szczerze mowiac strasznie ciekawi mnie w jaki sposob wyglada to "na zywo". Byc moze poslucham sobie tego w czwartek.
Oczywiście, zapraszam Moja rola jest co prawda znikoma, to słuchacze nadają audycji sens, nie miej jednak staram się jak mogę uatrakcyjnić słuchwisko. Toteż - raz jeszcze zapraszam.
Duchu-a jesli ktoś chciałby wam pomóc,bądź dołączyć się do waszej grupy,to co musi zrobić,co musi mieć?
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
Tytku, wystarczy zagadnąć do mnie na gg numer masz podany w profilu... chętnych do współpracy nigdy za wielu
[ Dodano: 2007-06-05, 15:26 ]
Zapraszam na najbliższy czwartek (tj. 7 czerwca), na godzinę 21:00, na kolejną audycję
Na poprzedniej pojawił się, obok słuchaczy z innych for, znany Wam pewnie z forum Tytek, mam nadzieję, że mu się podobało i zapraszam raz jeszcze
Mam nadzieję, że tym razem będzie Was więcej
Ostatnio zmieniony przez Duchu 2007-05-30, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-07, 21:21
po 1 - zacina.
po 2 - ambitna muzyka nie dla wszystkich, darcie darcie dla osoby, która nie przepada za czymś takim ;-)
po 3 - za dużo gadania, chociaż przy takiej muzyce to zaleta ;-)
po 1 - przepraszam najmocniej, miała miejsce chwilowa niedyspozycja mojego PeCeta, więcej nie powinno się zdarzać
po 2 - postaram się uwzględnić krytykę podczas układania kolejnej playlisty, ale profil nadawczy radia pozostaje ten sam
po 3 - audycja nastawiona jest na 'gadanie' im więcej tego gadania, szczególnie podyktowanego Waszymi wypowiedziami, tym lepiej ale 80% audycji to nadal muzyka
Dziękuję za udział w audycji, no i zapraszam ponownie za tydzień
PS. Szczególne dzięki dla Świętej, za aktywny udział
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-08, 08:30
Duchu napisał/a:
po 3 - audycja nastawiona jest na 'gadanie' im więcej tego gadania, szczególnie podyktowanego Waszymi wypowiedziami, tym lepiej ale 80% audycji to nadal muzyka
przesadzasz z tymi 80%.
audycja nastawiona na gadanie prowadzącego możnaby powiedzieć - a przynajmniej takie jest moje odczucie. radziłabym poćwiczyć dykcję i poczytac troszkę na głos w tygodniu ;-)
Podczas ostatniej audycji odegrane zostały 34 utwory, o łącznej długości 1h32 minut, co daje nam ok. 75% czasu antenowego. Masz rację, mój błąd, 80% to nie, ale 3/4 to i tak wciąż dużo.
Magda napisał/a:
audycja nastawiona na gadanie prowadzącego możnaby powiedzieć - a przynajmniej takie jest moje odczucie. radziłabym poćwiczyć dykcję i poczytac troszkę na głos w tygodniu ;-)
Audycja nastawiona jest na dyskusję słuchaczy, jeśli jednak Ci nie kwapią się do przesyłania wypowiedzi, prowadzący niestety musi odwalać brudną robotę
Dykcję i głos staram się ćwiczyć regularnie, niestety podczas ostatniej audycji mój głos faktycznie nie sprawował się najlepiej, jednakże obiecuję poprawę już w najbliższym tygodniu
nie slyszalem, ale powtórzono mi opinie, ze prowadzacy czytal, jakby podstawówki nie skonczyl.
Nie no, to już lekka przesada Faktycznie mój głos nie był w najlepszej dyspozycji, za co zresztą przeprosiłem, ale nie jestem też zupełnie zielony, jeśli chodzi o dykcję, emisję oraz intonację, przepraszam bardzo ;]
Cytat:
a o czym byla audycja?
Audycja była wielotematyczna, zahaczyliśmy o religie, Japończyków, alkohol w proszku, reality-show i wiele innych Następna audycja będzie miała temat wiodący, jaki konkretnie, o tym powiem już wkrótce
Jeśli nie słuchałeś, to zachęcam, każdy czwartek, 21:00.
Wieszmy psy jak widze.
Osobiscie jestem zadowolona z przebiegu audycji, co do muzyki to przyznam,ze jest potzrebna chociazby dla samego napisania posta. Choc musze przyznac,ze musialam przyciszac, bo te klmaty mocno mecza moje ucho.Jednak o gustach nie bedziemy rozmawiac. Co do przeinaczania moich wypowiedzi, to jestem sklonna wybaczyc Dobra impreza nie jest zla, a ze osobiscie jestem za promowaniem imprezowego stylu zycia, to pozostaje mi liczyc,ze kolega Duchu pozostawi srody na relaks i wyciszenie sie by miec sile na kolejne dyskusje radiowe.
To tyle.
Pozostaje mi czekac na kolejny czwartek
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
[ Dodano: 2007-07-24, 22:07 ]
Najbliższy HydePark dopiero 2 sierpnia, a to dlatego, że prowadzący musi podjąć niezbędne kroki w celu przedłużenia swojej edukacji, konkretnie na uczelni wyższej Wybaczcie, ale niestety terminy dostarczania dokumentów itp. nie są ode mnie zależne.
[ Dodano: 2007-08-16, 11:09 ]
Słuchacze wyjeżdżają, przez co frekwencja spada; prowadzący czasami też wybywa na jakiś czas z domu; wprowadzane są ciągłe zmiany w celu modernizacji radio, toteż serwer bywa niestabilny.
Z tych oto względów HydePark, który podczas wakacji odbywał się nieregularnie, powróci dopiero po letnim wypoczynku, we wrześniu lub na początku października.
Do tego czasu na pewno do głowy wpadną mi ciekawe pomysły i audycji doda to świeżości, to też nie gniewajcie się i do usłyszenia po wakacjach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.