a z czego to wnioskujesz wszystkich ludzi stawiasz z góry na przegranych pozycjach bo jak tak to rola administratora czy kogokolwiek pełniącego takie funkcje nie jest dla ciebie .
Pewnie masz sie za lepszego i naprawdę chciałem w czymś pomóc ale widzę że dobra wola tu nie funkcjonuje najlepiej.
Wszyscy są tu ok poza administratorami jak widać !!!
Miło sie z wami gadało ale tu dla mnie miejsca nie ma !! Zasada walki Goethego: "Jak widzisz że są słabsi atakuj by nie dać im żadnych szans"
Wystarczy spojrzeć na sygnaturkę - jest straszna.
Aha, znajdź jeszcze ze 2-3 użytkowników, którzy uważają, że traktuję ich z góry, to może się nad tym zastanowię.
mam jedno pytanko jakie oczekiwania co do loga musza byc bo o cos sie musze zaczepic bo jak to mowia "Z pustego nawet Salomon nie naleje"
a jak bys pracowal jako grafik to poszedl bys do szefa i pytal czego masz sie zaczepic jak dostaniesz zlecenie.....? pfff... szydera!
mozesz sie czepic na dziendobry paska menu i tej z lewej spinki czy snorowki (whatever)
mozesz dodac cos kojarzacego sie z mlodymi ludzmi.. moze z imprezami..
a pozatym czy ty odrozniasz logo od banera bo niewidzialem jeszcze loga o rozmiarach
800 x 60 czy 800 x 150 ( o tym ze loga sa przewazenie w .cdr to juz niebede wspominal )
aha tylko trzemaj tonacje kolorystyczna zebys niewyskoczyl z jakims kosmosem!
ehhh.... ta dzisijsza mlodziez
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-08, 00:33, w całości zmieniany 5 razy
młodzież
pewnie nie jestes nawet starszy niz ja
pozatym wypowiedz w stylu Zły jestem i twoja krytyka nie za bardzo mi sie udzieliła a wręcz przeciwnie mile rozbawiła prawie jak monty pyton takie obłudne i idiotyczne a jednak smieszy
Jak to mowił błazen na dworze Krzywoustnego do swojego nastepcy " Bądz smieszny pożyjesz dłużej"
Jak to mowił błazen na dworze Krzywoustnego do swojego nastepcy " Bądz smieszny pożyjesz dłużej"
cenie ludzi z dysatnsem do siebie i moze niebde sie tu wyklucal kto co wie oraz kto jest starszy.. bo poprosu odpowiedzialem na towje pytanie ( ktore wydalo mi sie dziwne) bo to w koncu ty tworzac projekt powinienes miec swoja koncepcje lub kilka i je zaprezentowac
wiec moze zamiast gadac w koncu pokazesz jakes propozycje ..?
dodam tylko ze o trzymaniu sie obecnych kolorow forum pisalo ci juz wczesniej kilka osob - wiec niepisz prosze ze wypowiedz czegos tam sie nietrzyma - konkrety czekam!
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-15, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
skoro wciaz nic niema to wydaje mi sie ze tak zwlaszcza ze michal wypowiedzial sie raczej przychylnie w temacie / jak cos masz to smialo zaproponuj cos i sie zobaczy czy ludkom przypadnie do gustu
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-03-26, 19:17, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.