Wysłany: 2006-07-20, 16:05 jak doklaczyc do ekipy? :)
wiem ze jestem troche mlody ale nie raz bylem moderatorem na forach np pliczek.tk
sam tez prowadzilem swoje forum min o tibi i innych grach mmorpg zakladalem prywatne servery do tej gry zalozylem strone internetowa teraz pousowalem ale nadal mam
wszystko gdzies na plytach w szafie niechce mi sie od nowa wszystkiego reklamowac przerabiac a to forum calkiem niezle sie zapowiada wiec pytanie brzmi co musial bym zrobic
aby zostac jednym z czlonkow tej ekipy ?
Strać się ,pisac mądrze i sensownie, nie rozmywac za wiele tematów, być tutaj sporo czasu, zyskać względy władz wyższych i jeszcze wiele innych podpunktów musiałbys spełnić.
Tak mi się przynajmniej wydaje ,ale poza tym moderatorów chyba jest tutaj dostatek. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ale tak naprawde robote odwalają jedynie Prymas i deela...no i częściowo swistu
A bLu? Michał jak jest obecny na forum to chyba też coś tam działa w sprawach moderatorsko - administratorskich.
Z tego ,co widzę to na forum jest jako taki porządek ,więc chyba władza nie czuje potrzeby wzmocnień. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
RED EVIL, grupa VIP-ów nie ma jakiś specjalnych przywilejów. Są to po prostu użytkownicy, którzy za swój bardzo duży wkład w życie forum zostali wyróżnieni spośród innych. Mają też dostęp do zamkniętego działu, w którym i tak nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
Przecież nikt by Cię za to nie skarcił. :p Chciałem tylko wiedzieć, czy to w ogóle możliwe, bo z tego co widzę, to nie można "ot tak" sobie czegoś zmienić i tam wejść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.